Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala. A kako ne biste propustili nijedan film, spremite ovu stranicu u favorite pa joj se uvijek možete jednostavno vratiti.

PETAK (13.01.)

HTV1 | 21:10 – Jojo Rabbit
Jojo Rabbit (2019)

Mladi član Hitlerove mladeži kojemu je Adolf Hitler imaginarni prijatelj i heroj, šokiran je otkrićem da njegova majka skriva židovsku djevojčicu u njihovoj kući. Ova crna komedija Taike Waititija osvojila je Oscar za najbolji scenarij, a bila je nominirana u još pet kategorija.

HTV1 | 23:40 – Mjesto tišine
A Quiet Place (2018)

Obitelj je prisiljena živjeti u tišini kako bi izbjegla tajanstvena bića koja love pomoću zvuka. Svjesni da čak i najmanji šapat ili korak može prizvati smrt, Evelyn i Lee odlučni su pronaći način da zaštite svoju djecu pod svaku cijenu.

SUBOTA (14.01.)

DomaTV | 19:55 – Oceanovih 11
Ocean’s Eleven (2001)

Iskusni lopov Danny Ocean i njegovih 11 suradnika planiraju istovremeno opljačkati tri casina u Las Vegasu.

RTL | 21:10 – Brzi i žestoki 5
Fast Five (2011)

Bivši policajac Brian O’Conner ponovo ujedinjuje snage s kriminalcem Dominicom Torettom i njegovom ekipom vozača i zajedno planiraju pljačku u Brazilu koja bi im trebala kupiti slobodu. Za petama su im korumpirani biznismen kojega pljačkaju i opasan federalni agent Luke Hobbs.

DomaTV | 21:55 – Divan mladić
Beautiful Boy (2018)

Temeljen na memoarima oca i sina Davida i Nica Sheffa, Beautiful Boy bilježi srceparajuće i nadahnjujuće iskustvo preživljavanja i oporavka u obitelji koja se godinama nosi sa sinovom ovisnošću o drogama.

RTL2 | 22:00 – Kontakt
Contact (1997)

Dr. Ellie Arroway, nakon godina potrage pronalazi uvjerljiv radijski dokaz o izvanzemaljskoj inteligenciji koja šalje planove za tajanstveni stroj. Cosmos je nastao prema istoimenom romanu popularnog astronoma Carla Sagana.

NEDJELJA (15.01.)

DomaTV | 21:55 – Manchester pokraj mora
Manchester by the Sea (2016)

Nakon što mu premine stariji brat, Lee Chandler je prisiljen vratiti se u rodni gradić kako bi se brinuo za svog 16-godišnjeg nećaka. Tamo je primoran suočiti se s tragičnom prošlošću koja ga je odvojila od obitelji i zajednice u kojoj je rođen i odrastao. Film je osvojio Oscare za najbolji scenarij, a Casey Affleck za najbolju glavnu ulogu.

RTL2 | 22:00 – Vruća linija
Boiler Room (2000)

Neuspješni student dobiva posao brokera za investicijsku tvrtku iz predgrađa što ga stavlja na brzi put do uspjeha. Međutim, ubrzo shvaća da posao možda nije toliko legitiman kako se isprva činilo.

HTV1 | 23:25 – Jane Eyre
Jane Eyre (2011)

Sramežljiva guvernanta koja smekša srce svog hirovitog i hladnog poslodavca ubrzo otkriva da on skriva strašnu tajnu.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu*


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu, a ostale TV pronađite OVDJE.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights