Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (27.10.)

HTV1 | 20:45 – Rocky Balboa
Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa postaje trener i mentor Adonisu Johnsonu, sinu njegova pokojnog prijatelja i bivšeg rivala Apolla Creeda. Sylvester Stallone je za ulogu Rockyja u ovome filmu bio nominiran za Oscara, a za istu ulogu, u originalnom Rockyju bio je nominiran i 39 godina ranije.

HTV3 | 22:45 – Divlja prostranstva
Open Range (2003)

Bivši revolveraš prisiljen je ponovno uzeti oružje u ruke kada njemu i njegovim kolegama rančerima prijeti korumpirani šerif. Osim što glumi glavnu ulogu, Kevin Costner je i režirao film.

SUBOTA (28.10.)

HTV3 | 20:35 – Annie Hall
Annie Hall (1977)

Neurotični komičar Alvy Singer sa sjetom se prisjeća svoje veze s priprostom i zbunjenom Annie Hall, tražeći razlog njihovog prekida od prije godinu dana. Najveći hit Woody Allena, Annie Hall je osvojio Oscare za najbolji film, režiju, scenarij i najbolju glumicu za Diane Keaton, a osim što je osvojio Oscare za režiju i scenarij, Allen je bio nominiran i za najboljeg glumca.

DomaTV | 21:40 – Vuk s Wall Streeta
The Wolf of Wall Street (2013)

Film je temeljen na istinitoj priči o životu brokera Jordana Belforta, od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom. Film je bio nominiran za pet Oscara, uključujući nominacije za DiCaprija i Scorsesea kojima je ovo bila peta kolaboracija.

HTV3 | 22:20 – Meci iznad Broadwaya
Bullets Over Broadway (1994)

Mladi dramatičar David Shayne napisao je sjajnu ali nekomercijalnu predstavu koju nitko ne želi producirati. Rješenje je pronađeno kad se kao financijer pojavi gangster Nick Valenti, koji financiranje projekta uvjetuje time da njegova netalentirana cura dobije glavnu ulogu u predstavi.

NEDJELJA (29.10.)

DomaTV | 20:00 – Tjelesna straža
Man on Fire (2004)

Kad otmičari ubiju djevojčicu koju je trebao štititi, bivši vojni plaćenik kreće u osvetu.

RTL2 | 20:15 – Constantine
Constantine (2005)

Egzorcist i demonolog John Constantine pomaže policajki da dokaže da smrt njezine sestre nije samoubojstvo, već nešto više.

HTV1 | 21:15 – Ponoćna utrka
Midnight Run (1988)

Lovac na ucjene mora pronaći i zaštiti mafijaškog knjigovođu kojega također love i FBI, šef mafijaš i rivalski lovac na ucjene.

NovaTV | 22:35 – Kralj Richard
King Richard (2021)

Priča o nepokolebljivom ocu Richardu Williamsu i njegovom odgoju kćeri Serene i Venus Williams koje će postati najtrofejnije, najdominantnije i najuvjerljivije tenisačice u modernom tenisu. Will Smith je za naslovnu ulogu osvojio Oscar za najbolju glavnu ulogu.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights