Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (17.03.)

RTL | 23:25 – Imaš petlju?
The Bucket List (2007)

Dvojica prijatelja kojima je dijagnosticiran rak, upute se na put oko svijeta s namjerom ostvarenja svega onog za što do sad nisu imali vremena.

SUBOTA (18.03.)

DomaTV | 19:55 – Forrest Gump
Forrest Gump (1994)

Iz perspektive mentalno zaostalog Forresta Gumpa promatramo nekoliko važnih događaja u američkoj povijesti u kojima se on pronađe igrom slučaja. Film je osvojio Oscare za najbolji film, redatelja, glumca, scenarij, montažu i vizualne efekte.

HTV3 | 20:05 – Bliski susreti treće vrste
Close Encounters of the Third Kind (1977)

Roy Neary postane opsjednut izvanzemaljcima nakon slučajnog susreta sa nepoznatim objektom. U potrazi za odgovorima, Roy upoznaje samohranu majku koja je uvjerena kako su njezina sina oteli izvanzemaljci. Sci-fi klasik “Bliski susreti treće vrste” bio je nominiran za osam Oscara među kojima je i prva od osam Spielbergovih nominacija za najboljeg redatelja.

HTV3 | 22:40 – Taksist
Taxi Driver (1976)

Psihički nestabilni veteran Vijetnamskog rata radi kao noćni taksist u New Yorku, gdje uočena dekadencija i ljigavost pothranjuju njegovu želju za nasiljem i “čišćenjem grada”, pokušavajući pritom spasiti maloljetnu prostitutku.

HTV1 | 22:45 – Midsommar
Midsommar (2019)

Par putuje u sjevernu Europu kako bi posjetio legendarni švedski festival ljetnog solsticija u izoliranom selu. Ono što počinje kao idilično utočište brzo se pretvara u sve nasilnije i bizarnije nadmetanje u rukama poganskog kulta.

NEDJELJA (19.03.)

HTV1 | 21:15 – Američki varalice
American Hustle (2013)

Briljantni prevarant je sa svojom lukavom i zavodljivom partnericom prisiljen raditi za neobuzdanog agenta FBI-a koji ih šalje u svijet političkih moćnika i mafijaša New Jerseyja koji je opasan koliko je i očaravajuć. American Hustle bio je nominiran za čak deset Oscara.

RTL | 22:40 – Umri muški 3
Die Hard with a Vengeance (1995)

John McClane i vlasnik trgovine postanu pijunima u smrtonosnoj igri suludog bombaša.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights