Prije svega čestitke Kansas City Chiefsima na još jednom osvojenom Superbowlu. Obranili su naslov od prošle godine, a ovo im je bio impresivni treći osvojeni Super Bowl u posljednjih pet godina. Naravno, kao i svake godine ovaj događaj nije zanimljiv samo pratiteljima sporta nego i filmofilima zbog pregršt novih filmskih najava. 30 sekundi reklame je koštalo vrtoglavih 7 milijuna dolara pa idemo vidjeti što su nam studiji pripremili ove godine.

Deadpool & Wolverine

Nikada ponizan Deadpool Ryana Reynoldsa, izjavljuje da je ni manje ni više nego “Marvelov Isus” u novom traileru za svoj treći izlet kao “Merc with a Mouth” – ali njegov prvi kao službeni dio Marvelovog filmskog svemira. Ovaj film također označava povratak Hugha Jackmana kao Wolverinea na veliko platno, nakon što se navodno oprostio od lika u Loganu iz 2017. godine. Iako se pretpostavljalo da će se film zvati samo Deapool 3, ovaj trailer otkriva službeni naslov koji govori o istaknutosti obaju glumaca.

Kingdom of the Planet of the Apes

Četvrti film u franšizi prvi je redatelja Wesa Balla, smješten mnogo godina nakon hvaljene trilogije Matta Reevesa. “Svakako mislimo da ima još mnogo toga za ispričati”, Ball je nedavno rekao za EW.

A Quiet Place: Day One

Glavne uloge tumače Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff i Djimon Hounsou. Smješten u New Yorku na prvi dan invazije vanzemaljaca, žena po imenu Sam (Nyong’o) je na izletu u “Velikoj Jabuci” sa svojim mačkom Frodom kada nastane pakao. U režiji Michaela Sarnoskog (Pig), A Quiet Place: Day One stiže u kina 28. lipnja.

The Fall Guy

U režiji kaskadera koji je postao priznati redatelj akcijskih filmova Davida Leitcha, The Fall Guy prati Colta Seaversa (Ryan Reynolds), dugogodišnjeg kaskadera koji radi na filmu koji je snimila njegova bivša djevojka (Emily Blunt) kada ima zadatak pronaći nestalu filmsku zvijezdu s kojom se redovito glumi, Toma Rydera (Aaron Taylor-Johnson). The Fall Guy u kinima gledamo 3. svibnja.

Wicked

Napokon, jedan od najuspješnijih brodvejskih mjuzikla 21. stoljeća stiže na velika platna. Prvi trailer za dugoočekivani film Wicked prepun je ikoničnih slika, od zelena koža Elphabe (Cynthia Erivo), ružičasta odjeća Galinde/Glinde (Ariana Grande), krilatih majmuna, Smaragdnog grada i mlade djevojke po imenu Dorothy, koja bi mogla igrati veću ulogu nego u mjuziklu.

Twisters

Glen Powell dolazi na mjesto pokojnog Billa Paxtona kao zvijezda nadolazećeg nastavka trilera o tornadu iz 1996. godine. U skladu s naslovom u množini, novi trailer za Twisters otkriva da će se ovi lovci na oluje morati nositi s dvije oluje odjednom.

IF

Mlada djevojka koja može vidjeti imaginarne prijatelje drugih radi na ponovnom povezivanju imaginarnih prijatelja s njihovom djecom. Film u kina dolazi 17. svibnja.

Inside Out 2

Mlada Riley sada je tinejdžerica, pa iako emocije misle da su radile sjajan posao, u ekipu dolazi Tjeskoba (Maya Hawke) da uzdrma stvari.

Kung Fu Panda 4

Po, Zmajski ratnik (Jack Black), odabran je da postane duhovni vođa Doline mira, što znači da mora pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što preuzme svoju novu uzvišenu poziciju. Još gore, nedavno je viđena opaka, moćna čarobnica, Chameleon (Viola Davis), sićušni gušter koji se može pretvoriti u bilo koje stvorenje, veliko ili malo.

Despicable Me 4

U glavnim ulogama su Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Sofia Vergara, Chloe Fineman, Stephen Colbert i Joey King. Gru (Carell) i Lucy (Wiig) imaju novog člana obitelji, Grua Jr. Prisiljeni su bježati od novih protivnika, Maximea Le Mal (Ferrell) i njegove fatalne djevojke Valentine (Vergara).

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights