Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

7. The First Omen

U prequelu kultnoga horora The Omen in 1976., mlada Amerikanka je poslana u Rim kako bi započela život služenja crkvi, međutim tamo nailazi na tamu zbog koje preispituje svoju vjeru i otkriva zastrašujuću zavjeru kojoj je cilj na svijet donijeti utjelovljenje zla.

6. Abigail

Nakon što skupina kriminalaca otme kćer moćne osobe iz podzemlja, oni se povlače u izoliranu vilu, nesvjesni da su unutra zaključani s djevojčicom koja nije bespomoćna kako se na prvu čini.

5. The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Godine 1940. Winston Churchill i Ian Fleming osnivaju tajnu skupinu visoko kvalificiranih vojnika za napad na nacističke snage iza neprijateljskih linija tijekom Drugog svjetskog rata. Guy Ritchie potpisuje režiju ove zabavne akcije inspirirane Operacijom Postmaster.

4. Monkey Man

Redateljski prvijenac Deva Patela koji glumi anonimnog mladića na putu osvete protiv korumpiranih vođa koji su ubili njegovu majku i nastavljaju sustavno viktimizirati siromašne i nemoćne.

3. Civil War

Putovanje kroz distopijsku Ameriku na kojemu se skupina vojnih novinara utrkuje s vremenom kako bi stigli u Washington prije nego što pobunjeničke frakcije napadnu Bijelu kuću.

2. The Fall Guy

Propali kaskader mora pronaći nestalu zvijezdu filmskog hita svoje bivše djevojke.

1. Challengers

Tashi, nekadašnja teniska nada koja je postala trenerica, pretvorila je svog supruga Arta u prvaka. Međutim, kako bi prevladao niz poraza, Art se mora suočiti sa svojom bivšom najboljim prijateljem koji je ujedno i Tashin bivši dečko.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights