najbolji filmovi svibnja 2023

Najbolji filmovi svibnja 2023. možda nisu dugačka, ali su zanimljiva lista. Među najboljim filmovima tako su se našli naslovi koji idu od Marvelovog hita sve do zanimljive biografske priče. Ovo su najbolji filmovi svibnja 2023:

4. How to Blow Up a Pipeline

U ovom filmu Daniela Goldhabera, ekipa mladih aktivista za zaštitu okoliša smišlja odvažan plan za sabotiranje naftovoda.

3. The Little Mermaid

U dugo očekivanom remakeu Oscarom nagrađenog Disneyevog klasika iz 1989., mlada sirena sklapa dogovor s morskom vješticom. U njemu, ona zamijeni svoj prekrasan glas u zamjenu za ljudske noge kako bi mogla otkriti svijet iznad vode i impresionirati princa.

2. BlackBerry

Povijesna komedija o meteorskom usponu i katastrofalnoj propasti prvog pametnog telefona na svijetu. Riječ je o nevjerojatnoj istinitoj priči koja je zapravo obilježila povijest mobilnih telefona. Bez BlackBerryja svijet ne bi bio isti. No, svijet je na kraju ostao bez BlackBerryja.

1. Guardians of the Galaxy Vol. 3

James Gunn oprostio se od Marvela sa trećim nastavkom Čuvara galaksije u kojem je uz prepoznatljivi humor dodao i tragične elemente. Još uvijek tugujući zbog gubitka Gamore, Peter Quill okuplja svoj tim da obrane svemir i zaštite jednoga od svojih, u misiji koja bi mogla značiti kraj Čuvara.

Ostale top liste i najbolje filmove pogledaj ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights