Najbolji filmovi svibnja 2024

Ovo su najbolji filmovi svibnja 2024., odnosno filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

5. IF

Mlada djevojka koja prolazi kroz teško razdoblje, počinje viđati svačije imaginarne prijatelje koji su ostavljeni kad su njihovi prijatelji iz stvarnog života odrasli.

4. The Idea of You

40-godišnja samohrana majka Solène započinje neočekivanu romansu s 24-godišnjim Hayesom Campbellom, pjevačem August Moona, najpopularnijeg boy benda na planetu.

3. I Saw the TV Glow

Dvojica tinejdžera povezuju se zbog ljubavi prema nadnaravnoj TV emisiji, ali ona je misteriozno otkazana te njihov pogled na stvarnost počinje pucati.

2. Kingdom of the Planet of the Apes

Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun odlazi na putovanje koje će ga navesti da preispita sve što su ga učili o prošlosti i da donese odluke koje će definirati budućnost i majmuna i ljudi.

1. Furiosa: A Mad Max Saga

Priča o podrijetlu odmetnute ratnice Furiose koja je oteta kao dijete i mora preživjeti pustopoljinu i borbu Dementusa i Immortan Joea prije svoga susreta i udruživanja s Mad Maxom.

Ovo su bili najbolji filmovi svibnja 2024. a za još top listi, klikni ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights