Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

4. Totally Killer

Trideset i pet godina nakon šokantnih ubojstava troje tinejdžera, zloglasni ubojica vraća se na Noć vještica kako bi ubio svoju četvrtu žrtvu. Kad se 17-godišnja Jamie suoči licem u lice s maskiranim manijakom, slučajno otputuje kroz vrijeme u 1987. Prisiljena se snalaziti u nepoznatom okruženju, Jamie se udružuje sa svojom majkom tinejdžericom kako bi stale na kraj psihopatu. Ova horor komedija dostupna je na Amazon Prime Video streaming platformi.

3. The Burial

Inspiriran istinitim događajima, karizmatični odvjetnik pomaže vlasniku pogrebnog poduzeća spasiti svoju obiteljsku tvrtku od velilke, pokvarene korporacije, razotkrivajući pritom složenu mrežu rase, moći i nepravde. The Burial je dostupan na Amazon Primeu.

2. Fair Play

Neočekivano unapređenje u nemilosrdnom hedge fondu gura vezu mladog para do ruba, prijeteći razotkrivanjem ne samo njihovih nedavnih zaruka, već i njihovih života. Ovaj napeti triler dostupan je na Netflixu.

1. Killers of the Flower Moon

Novi film Martina Scorsesea prati seriju ubojstava unutar indijanskog plemena Osage u Oklahomi 1920-ih godina. Osage su postali najbogatiji narod na svijetu nakon što je na njihovom teritoriju pronađena nafta. Mnogi su ih zbog toga iskorištavali kako bi došli do novca, što je dovelo do niza ubojstava koja su stala tek dok je uskočio FBI. Našu recenziju filma pročitaj OVDJE.

Ostale top liste i najbolje filmove pogledaj ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights