Sydney Sweeney Madame Web

Nakon što smo saznali kako će Dakota Johnson glumiti u Sonyjevom filmu Madame Web, koji je dio Spider-Man filmskog svemira, stigla je i nova vijest. Naime, u Madame Web gledat ćemo i Sydney Sweeney, zvijezdu serije Euforija. Inače, scenarij za film pisat će Matt Sazama i Burk Sharpless dok će redatelj biti S.J. Clarkson.

Sweeney je u posljednje vrijeme postala jedna od brzorastućih zvijezda, prije svega zbog svoje uloge u Euforiji u kojoj glumi uz Zendayu. No osim te uloge, glumila je i u filmovima The Voyeurs i Nocturne. Ali što će točno Sydney Sweeney glumiti u Madame Web, još uvijek nije poznato.

Kako sada stvari stoje, film bi se mogao razlikovati od svojeg stripovskog predloška. Jer ako Dakota Johnson glumi naslovnu junakinju, to se baš i ne uklapa s njenim stripovskim likom. Naime, inače je riječ o boležljivoj i slijepoj starici, a Johnson se na prvu baš i ne čini takvom.

Sweeney kao Spider-Gwen?

No Sweeney bi se svojim izgledom možda mogla uklopiti u jedan Spider-Manov stripovski lik. To je ni manje ni više nego Gwen Stacy. Možda baš Sydney Sweeney u Madame Web bude tumačila prvu live-action verziju Spider-Gwen. Još jedan kandidat je i Crna mačka (Felicia Hardy) koja se često pojavljivala uz Spider-Mana, ali ne na filmskom platnu. Naravno, ni za jedno ni za drugo trenutno nema nikakvih indicija, ali nam se činilo kao zgodna ideja.

Za bilo kakva ozbiljna predviđanja, tek bi trebalo vidjeti kako će se Madame Web uklopiti u Spider-Manov svijet. Bolje rečeno, trebalo bi vidjeti uz kojeg će se Spider-Mana ona uopće vezati jer znamo kako su u igri sada tri. Mnogi fanovi se nadaju kako će Tobey Maguire i Andrew Garfield dobiti bar još po jedan film. U tom slučaju ne bi bilo teško zamisliti kako bi Madame Web bila u njihovom svijetu, a ne onom Toma Hollanda. No bilo kako bilo, za sada samo možemo nagađati i čekati neke nove službene objave koje će nam pokazati u kojem smjeru će ovaj film ići.

Naše ostale filmske vijesti možete pronaći ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights