25. James Bond film, sada ironičnog naziva No Time to Die, sa prikazivanjem je trebao krenuti početkom travnja, a odgođen je za studeni.

Dugoočekivani No Time to Die redatelja Caryja Joji Fukunage je prvi James Bond film u posljednjih 5 godina i zadnji film u kojemu će naslovnu ulogu igrati Daniel Craig.

Universal, MGM i producenti su zbog koronavirusa odlučili odgoditi prikazivanje filma za čak sedam mjeseci odnosno za 12. studeni u Velikoj Britaniji i 25. studeni u ostatku svijeta. Ovo je pomalo šokantno s obzirom na to da je film trebao izaći za manje od mjesec dana i već desetak dana u prodaji su karte za film. I domaći kinoprikazivači Cinestar i Cineplexx prodavali su karte, a u našim kinima film je trebao izaći 2. travnja.

https://www.facebook.com/JamesBond007/photos/a.314165885264996/3288006541214234/?type=3&theater

Najveći razlog za ovaj potez svakako je to što su u Kini zatvorena sva kina, a uz SAD, filmovi upravo u Kini ostvare najveću zaradu. Ovo će zasigurno biti prvi od nekoliko blockbustera koje će zbog koronavirusa morati naći novi datum prikazivanja. Hoće li Marvel i DC ići Bondovim stopama i odgoditi Black Widow i Wonder Woman 1984?

Sve u svemu, bit će zanimljivo vidjeti kako će koronavirus u narednim mjesecima utjecati na ovogodišnju filmsku industriju.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights