specijal Prijatelji

Nakon duge odgode zbog pandemije koronavirusa, napokon je dovršeno snimanje specijala serije Prijatelji, odnosno Friends Reunion Special. Na to se čekalo preko godinu dana, a službena potvrda stigla je ovog vikenda putem Instagram objave na korisničkom računu „friends“.

Iako sada znamo da je snimanje završeno, ono što je još uvijek nepoznato je kada će reunion stići na HBO Max platformu. Ipak, nagađa se kako će HBO uskoro pustiti i tu informaciju.

Tako će se nakon godina čekanja ponovno na jednom mjestu naći Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), David Schwimmer (Ross Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) i Matthew Perry (Chandler Bing), a vraćaju se i kreatori serije David Crane i Marta Kauffman.

U jednom trenutku se čak govorilo o mogućnosti da specijal nastane preko Zooma, no Lisa Kudrow je istaknula kako godinama nisu svi bili zajedno u istoj prostoriji te kako je cijela poanta specijala da budu ponovno skupa.

Dio specijala čak je sniman na otvorenom umjesto u studiju, kako bi se mogle poštovati nove COVID mjere. Matthew Perry je snimanje opisao kao okupljanje prijatelja koji pričaju o „dobrim starim danima“. Naime, specijal neće biti igrana epizoda Prijatelja, već samo njihovo druženje nakon mnogo godina. No tko zna, možda se na tom druženju rodila i neka nova ideja.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights