what if

Prema riječima Toma Hiddlestona koji u Marvelovom filmskom (i serijskom) svijetu glumi Lokija, animirana serija What If…? odigrat će bitnu ulogu za budućnost Marvela. Naime, serija će istraživati razne scenarije koji su se mogli dogoditi u Marvelovom filmskom svijetu pa će tako jedna epizoda biti posvećena Peggy Carter koja u Drugom svjetskom ratu primi supervojnički serum umjesto Stevea Rogersa. Ili pak epizoda u kojoj vidimo T’Challu kao Star Lorda.

Ova serija ujedno će biti i prvi animirani projekt unutar MCU-a te će biti i najduža serija jer je najavljeno 10 epizoda (govorimo o Disney+ serijama koje su jedine službeno dio MCU-a).  Premijera What If…? zakazana je za 11. kolovoza te će biti prva serija koja izlazi nakon Lokija.

Iako je Tom Hiddleston najavio kako će ova animirana serija uspostaviti budućnost MCU-a, još nije poznato kako će to učiniti, tako da trenutno možemo samo nagađati. No s obzirom da je WandaVision dublje istraživala magiju, a Loki alternativne vremenske linije, moguće je kako će nam What If…? donijeti još malo znanja o obje ove teme i tako nas uvesti u Doctor Strange and the Multiverse of Madness.

No sve je to još samo teorija nas fanova, ali ono što je sigurno je kako su prethodne serije, WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier i Loki, svakako postavile visoka očekivanja, ali ne sumnjamo kako će ih Marvel i ovaj put ispuniti.

Naše ostale filmske vijesti potražite OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights