Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (9.9)

HTV1 | 20:10 – (500) dana ljubavi
500 Days of Summer (2009)

Nakon što ga je ostavila djevojka za koju vjeruje da mu je srodna duša, beznadni romantičar Tom Hansen se prisjeća njihove veze kako bi pokušao shvatiti gdje su stvari pošle po zlu i kako može ponovno osvojiti djevojku svojih snova.

RTL | 23:00 – Čuvaj me s leđa
The Hitman’s Bodyguard (2017)

Vrhunski tjelohranitelj dobio je novog klijenta, plaćenog ubojicu koji mora svjedočiti na Međunarodnom kaznenom sudu. Svoje razlike i prepirke iz prošlosti moraju ostaviti po strani i zajedno raditi na tome da na suđenje stignu na vrijeme.

SUBOTA (10.9.)

DomaTV | 19:55 – Gran Torino
Gran Torino (2008)

Clint Eastwood koji je film i režirao, glumi mrzovoljnog ratnog veterana koji ponovno pronađe svrhu u životu nakon što susjedstvo obrani od lokalne bande.

RTL2 | 20:15 – Otok
The Island (2005)

Muškarac koji živi u futurističkoj sterilnoj koloniji počinje preispitivati svoje ograničeno postojanje kada njegovu prijateljicu izaberu za odlazak na Otok – navodno posljednje nekontaminirano mjesto na Zemlji.

RTL | 20:15 – Brzi i žestoki
The Fast and the Furious (2001)

Domenic Toretto je ulični trkač za kojega se sumnja da je organizirao nekoliko pljačaka. Kada se Brian O’Conner, policajac na tajnom zadatku infiltrira u Torettovu bandu, zaljubi se u Torettovu sestru te mora izabrati između policije i svijeta uličnih utrka kojima je postao opčinjen.

NEDJELJA (11.9.)

NovaTV | 20:15 – Toma
Toma (2021)

Biografski film o karijeri glazbenika i boema Tome Zdravkovića, ljubavima koje su ga inspirirale prilikom skladanja nekih od najvećih hitova i odnosu sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

RTL | 22:15 – Planet majmuna: Rat
War for the Planet of the Apes (2017)

Nakon što majmuni dožive teške gubitke, Cezar se hrva sa svojim mračnim instinktima i kreće u vlastitu potragu za osvetom u kojoj su majmuni prisiljeni na smrtonosni sukob s vojskom ljudi koju vodi okrutni Pukovnik.

NovaTV | 23:05 – Dolazak
Arrival (2019)

Lingvistica surađuje s vojskom kako bi komunicirala s izvanzemaljcima i otkrila njihove namjere nakon što se diljem svijeta pojavi dvanaest tajanstvenih svemirskih letjelica.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights