Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (9.4.)

HTV1 | 20:10 – Put rata
War Horse (2011)

Ratna drama Stevena Spielberga o prijateljstvu između mladića Alberta i njegova konja Joeya za vrijeme Prvog svjetskog rata. Kada Joey bude prodan konjici, film prati njegovo zaprepašćujuće putovanje kroz rat i njegovo mijenjanje i inspiriranje života svih koje susretne putem. War Horse je bio nominiran za šest Oscara, uključujući i onaj za najbolji film.

RTL | 22:50 – Bijeg iz Gulaga
The Way Back (2010)

Potresna priča o skupini zatvorenika sovjetskog Gulaga koji se odluče na očajnički čin te bježe i pješice kreću na gotovo nemoguć, 6500 kilometara dug put do Indije i slobode.

SUBOTA (10.4.)

RTL | 15:15 – Potraga za Nemom
Finding Nemo (2004)

Nakon što je njegov sin Nemo zarobljen kod Velikog koraljnog grebena i odveden u Sydney, plašljiva riba-klaun Marlin kreće u potragu za njim, a susreće i zaboravljivu plavu ribu po imenu Dory koja odlučuje krenuti zajedno s njim i vratiti Nema kući.

HTV2 | 20:05 – Kraljevi kvarta
Street Kings (2008)

Iskusni policajac koji igra po svojim pravilima progonjen je nedavnom smrću supruge, a kada postane osumnjičen za ubojstvo partnera, primoran je suprotstaviti se policiji kako bi riješio ubojstvo i dokazao svoju nevinost.

NovaTV | 22:00 – Kong: Otok lubanja
Kong: Skull Island (2017)

Tim istraživača otputuje na neistraženi otok u Tihom oceanu gdje susreću moćnoga Konga, gigantskog majmuna koji je posljednji primjerak svoje vrste.

RTL | 22:00 – Enderova igra
Ender’s Game (2013)

iznimno daroviti dječak Endera izabran je za elitno vojno školovanje kako bi spasio svijet uništen u ratu protiv izvanzemaljaca. Naime, samo način na koji djeca razmišljaju i reagiraju može spasiti čovječanstvo.

NEDJELJA (11.4.)

RTL2 | 20:15 – Krvavi dijamant
Blood Diamond (2006)

Južnoafrički plaćenik i siromašni ribar pokušavaju prokrijumčariti vrijedni dijamant iz Sierra Leonea.

DomaTV | 21:45 – Leon Profesionalac
Léon: The Professional (1994)

Dvanaestogodišnja Mathilda nevoljko dolazi u skrb profesionalnog ubojice Léona nakon što je njezina obitelj ubijena. Léon i Mathilda stvaraju neobičan odnos, te ona postaje njegova štićenica i uči zanat profesionalnog ubojice.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights