Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (9.12.)

HTV1 | 21:10 – Oblik vode
The Shape of Water (2017)

Nijema čistačica zaposlena u vladinom laboratoriju maksimalne sigurnosti otkrije da se u laboratoriju čuva neobično biće, vodozemac koji ima nevjerojatne ljudske karakteristike. Njih dvoje stvore neobičnu povezanost, unatoč protivljenju nemilosrdnih čuvara. Ova fantastična drama Guillerma del Tora nominirana je za čak trinaest Oscara, a osvojila je četiri među kojima su i oni najboljeg redatelja i najbolji film.

NovaTV | 23:45 – Let
Flight (2012)

Nakon što je uspješno prizemljio padajući avion i tako spasio putnike od sigurne smrti, protiv pilota Whipa Whitakera je pokrenuta istraga jer se sumnja da je noć prije leta konzumirao alkohol. Whitakeru ne preostaje ništa drugo nego borba za čast, ali i istinu.

SUBOTA (10.12.)

DomaTV | 19:55 – Gospodar Prstenova: Dvije Kule
The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

Dok se Frodo i Sam približavaju Mordoru uz pomoć sumnjivog Golluma, podijeljena družina bori se protiv Sauronovog novog saveznika Sarumana i njegovih horda iz Isengarda.

HTV1 | 20:15 – (500) dana ljubavi
(500) Days of Summer (2009)

Nakon što ga je ostavila djevojka za koju vjeruje da mu je srodna duša, beznadni romantičar Tom Hansen se prisjeća njihove veze kako bi pokušao shvatiti gdje su stvari pošle po zlu i kako može ponovno osvojiti djevojku svojih snova.

RTL | 20:15 – Glup i gluplji
Dumb and Dumber (1994)

U ovoj kultnoj komediji pratimo dva glupa prijatelja, Harryja i Lloyda koji putuju do Aspena kako bi djevojci u koju je Lloyd zaljubljen vratili kovčeg pun novca. Za petama su im kriminalci kojima je novac ustvari bio namijenjen.

NovaTV | 22:15 – Vozač
Baby Driver (2017)

Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

HTV1 | 22:30 – Novine
The Post (2017)

Istinita priča o aferi “Pentagon Papers” i sukobu američke vlade s novinarima Washington Posta zbog njihovog objavljivanja takozvanih Pentagonskih papira – tajnih dokumenata koji se odnose na političko-vojnu involviranost SAD-a u Vijetnamski rat. U glavnim ulogama su legendarni Meryl Streep i Tom Hanks, a iza kamere Steven Spielberg.

NEDJELJA (11.12.)

HTV1 | 20:15 – Nepomirljivi
Unforgiven (1992)

Ostarjeli revolveraš zajedno sa najboljim prijateljem nevoljko prihvaća posao, a nakon što susretnu nepravednog šerifa, ponovo uzima pravdu u svoje ruke. Unforgiven u režiji Clinta Eastwooda osvojio je četiri Oscara – za najbolji film, režiju, sporednu mušku ulogu i montažu.

RTL | 22:00 – Teška vremena u motelu El Royale
Bad Times at the El Royale (2018)

Sedam stranaca, svaki s tajnom koju želi pokopati, susreću se u El Royaleu, trošnom hotelu s mračnom prošlošću. Tijekom jedne sudbonosne noći svi će dobiti posljednju šansu za iskupljenjem… prije nego što sve ode dovraga.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights