Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (8.7.)

HTV1 | 22:25 – Nedodirljivi
The Intouchables (2011)

Dirljiva priča o neobičnom prijateljstvu između siromašnog mladića s kriminalnom prošlošću i bogatog tetraplegičara koji ga unajmi kao njegovatelja. Film je temeljen na istinitoj priči i u samo nekoliko tjedana prikazivanja postao je jedan od najgledanijih francuskih filmova svih vremena.

RTL | 22:55 – Tron: Nasljedstvo
TRON: Legacy (2010)

Buntovni sin genijalnoga programera upada u virtualni svijet koji je stvorio njegov otac kako bi spasio oca od njegove pokvarene kreacije koja ga je prije 20 godina zarobila u ovome svijetu.

SUBOTA (9.7.)

RTL | 20:25 – Non Stop
Non-Stop (2014)

Liam Neeson je savezni zrakoplovni agent na letu od New Yorka do Londona. Tijekom leta dobiva SMS poruku da ukoliko 150 milijuna dolara ne bude isplaćeno na određeni bankovni račun, svakih dvadeset minuta netko u avionu će umrijeti.

RTL2 | 20:15 – Tijelo od laži
Body of Lies (2008)

Agent CIA-e na terenu u Jordanu lovi moćnog terorističkog vođu dok je uhvaćen između nejasnih namjera njegovih američkih nadzornika i Jordanske obavještajne službe.

HTV3 | 21:55 – Djeca raja
Children of Heaven (1997)

Nakon što dječak izgubi sestrin par cipela, kreće u niz avantura kako bi ih pronašao. Kada ne uspije, pokušava na novi način “osvojiti” novi par.

RTL | 22:20 – Sicario 2: Rat bez pravila
Sicario: Day of the Soldado (2018)

Rat zbog droge na granici SAD-a i Meksika eskalira jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Burns ponovno će morati udružiti snage s temperamentnim Alejandrom.

NEDJELJA (10.7.)

NovaTV | 22:05 – Blade Runner 2049
Blade Runner 2049 (2018)

Mladi istrebljivač pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom, bivšim istrebljivačem koji je nestao prije tri desetljeća.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights