Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (8.4.)

HTV1 | 20:10 – Nestala bez traga
Gone Baby Gone (2007)

U odličnom redateljskom debiju Bena Afflecka pratimo dva bostonska detektiva koji su angažirani da istraže tajanstveni nestanak male djevojčice. Istraga ih dovodi do zastrašujućih otkrića ali i velike moralne dileme.

RTL | 22:20 – Zalomilo se
Knocked Up (2007)

Uspješna TV voditeljica Alison i lijeni gubitnik Ben potpuno pijani provedu strastvenu noć, a ubrzo Alison dozna da je trudna. Ben doznaje veliku vijest i oni odluče ostati zajedno i osnovati obitelj.

SUBOTA (9.4.)

DomaTV | 19:55 – Bjegunac
The Fugitive (1993)

Dr. Richard Kimble koji je nepravedno optužen za ubojstvo svoje žene, pretvara se u bjegunca i sam kreće u potragu za ubojicom svoje žene, a za petama mu je opsesivni šerif koji ga želi uloviti pod svaku cijenu.

HTV3 | 22:00 – Fantastična žena
A Fantastic Woman (2017)

Marina, transrodna žena koja radi kao konobarica i pjevačica u noćnom klubu, utučena je zbog smrti svog starijeg dečka i činjenice da sad ponovno mora dokazivati tko je i što je svojoj obitelji. Ovaj čileanski film je 2018. osvojio Oscar za najbolji strani film.

HTV1 | 22:25 – Nasljednici
The Descendants (2011)

Imućni havajski odvjetnik se pokušava ponovo zbližiti s kćerima nakon što mu žena završi u komi. Film je osvojio Oscar za najbolji scenarij, a bio je nominiran i u kategorijama najboljeg filma, režije i glavnoga glumca.

HTV3 | 23:40 – Sretni zajedno
Happy Together (1997)

Homoseksualni par iz Hong Konga često se svađa i pomiruje, stoga odluče otputovati u Argentinu kako bi spasili svoju vezu.

NEDJELJA (10.4.)

DomaTV | 19:55 – Prljavi igraju prljavo
The Last Boy Scout (1991)

Akcijska komedija Tonyja Scotta u kojoj netko ubije striptizetu koju čuva privatni detektiv. Detektiv i striptizetin dečko kreću u istragu i otkrivaju da su u ubojstvo umiješani korumpirani političar i vlasnik sportskog tima.

HTV2 | 20:05 – Divlja prostranstva
Open Range (2003)

Bivši revolveraš prisiljen je ponovno uzeti oružje u ruke kada njemu i njegovim kolegama rančerima prijeti korumpirani šerif. Osim što glumi glavnu ulogu, Kevin Costner je i režirao film.

RTL | 20:15 – Pjevajte s nama
Sing (2016)

Kako bi oživio kazalište koje je u potpunosti zapušteno, Koala Buster organizira natjecanje u pjevanju na kojemu se posebno istakne pet neobičnih likova.

RTL | 22:30 – Tijesna koža
Tesna koža (1982)

Jedna od najpopularnijih komedija s prostora bivše Jugoslavije, u Tesnoj koži pratimo muke i probleme referenta Mite čija mala plaća nije dovoljna za potrebe njegove obitelji.

NovaTV | 23:10 – Početak
Inception (2010)

Dominic Cobb je profesionalni lopov koji obavlja poslove industrijske špijunaže koristeći eksperimentalnu tehnologiju koja mu omogućava ulazak u podsvijest svojih meta. Nakon što mu je ponuđena prilika da mu se izbriše kriminalna povijest i da se vrati svom starom životu on pristaje na naizgled nemogući zadatak, usađivanje, odnosno umetanje tuđe ideje u podsvijest svoje mete.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights