Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (8.10.)

HTV1 | 20:10 – Svjetski rat Z
World War Z (2013)

Bivši UN-ov istražitelj Gerry Lane putuje svijetom u utrci s vremenom kako bi zaustavio pandemiju zombija koja ruši vojske i vlade te prijeti uništenjem samog čovječanstva.

RTL | 23:35 – Mumija
The Mummy (1999)

Američki pustolov u izgubljenom gradu Hamunatpri slučajno budi mumiju koja počinje pustošiti drevnim Egiptom dok traži reinkarnaciju svoje davno izgubljene ljubavi.

SUBOTA (9.10.)

DomaTV | 19:55 – Troja
Troy (2004)

Adaptacija Homerovog epa Ilijada, film prati napad na Troju ujedinjenih grčkih snaga i sudbine ljudi koji su bili uključeni u napad.

RTL | 21:30 – Kingsman: Zlatni krug
Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kada sjedište Kingsmana bude uništeno, udružuju se sa Statesmanima, srodnom špijunskom agencijom u SAD-u kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

NovaTV | 22:30 – Pravednik 2
The Equalizer 2 (2018)

Bivši specijalac vraća se iz mirovine i koristi svoje vještine kako bi zaštitio nemoćne od onih koji ih nemilosrdno i brutalno napadaju.

NEDJELJA (10.10.)

DomaTV | 19:55 – Iz Rusije s ljubavlju
From Russia with Love (1963)

U drugom filmu serijala, James Bond voljno upada u zavjeru o atentatu koja uključuje naivnu rusku ljepoticu kako bi pronašao sovjetski uređaj za šifriranje koji je ukrao S.P.E.C.T.R.E.

HTV2 | 20:05 – Kosa
Hair (1979)

Mjuzikl o seoskom mladiću koji je regrutiran u Vijetnamski rat i na putu do vojnog centra sreće i sprijatelji se s “plemenom” dugokosih hipija koji ga upoznaju s marihuanom, LSD -om i njihovim okruženjem neobičnih odnosa te izbjegavanjem odlaska u Vijetnamski rat.

RTL2 | 20:15 – X-Men: Prva generacija
X-Men: First Class (2011)

Prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već najbolji prijatelji koji su surađivali s ostalim mutantima kako bi zaustavili Armageddon. U tom je procesu između njih nastao veliki jaz, kojim je započeo vječni rat između Magnetovog bratstva i X-Mena Professora X-a.

NovaTV | 22:50 – Mula
The Mule (2018)

Devedesetogodišnji vrtlar i veteran Korejskog rata ma rubu je bankrota te prihvaća čudan posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl shvaća da je zapravo postao mula koja prevozi drogu za meksički kartel.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights