Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (7.5.)

HTV1 | 20:10 – Sve ili ništa
Hell or High Water (2016)

Kako bi spasili obiteljsku farmu od propasti, razvedeni otac i njegov brat kriminalac odluče uzeti pravdu u vlastite ruke i osvetiti se banci koja im želi oduzeti zemlju. Iako njihov plan u početku teče glatko, cijela se situacija zakomplicira kada privuku pažnju iskusnog Teksaškog rendžera koji želi na dostojan način privesti karijeru kraju.

RTL | 21:10 – Bournov identitet
The Bourne Identity (2002)

Jason Bourne pati od amnezije te pokušava otkriti svoj pravi identitet usred tajne urote unutar CIA-e čiji je cilj uloviti ga zbog neobjašnjivog neuspjeha njegova posljednjeg zadatka.

HTV1 | 23:30 – Zemlja tigrova
Tigerland (2000)

Priča o grupi vojnika koji u posebnom vojnom kampu prolaze obuku za rat u Vijetnamu.

SUBOTA (8.5.)

RTL | 09:50 – Bambi
Bambi (1942)

Priča o mladom lanetu koje nakon gubitka majke odrasta uz pomoć prijatelja.

RTL | 12:50 – Dama i skitnica
Lady and the Tramp (1955)

Animirani Disneyev klasik o ljubavi između razmažene koker španijelke i dobrodušnog mješanca.

RTL | 15:50 – Potraga za Dory
Finding Dory (2016)

Prijateljska, ali zaboravljiva plava ribica Dory se odjednom sjeti da ju negdje traži njena obitelj, te s prijateljima Nemom i Merlinom kreće u životnu avanturu preko oceana sve do prestižnog rehabilitacijskog centra i akvarija kalifornijskog instituta za svijet podmorja.

DomaTV | 19:55 – Razbijač
Demolition Man (1993)

Psihopatski zločinac i riziku sklon policajac za kaznu su kriogenetski zaleđeni 1996. nakon uhićenja koje je pošlo po krivu i ubilo nevine ljude. Nakon što su odleđeni 2032. ponovno se sukobljavaju u futurističkom društvu u kojemu je sav zločin naizgled eliminiran.

RTL | 20:05 – Auti 3
Cars 3 (2017)

Lightning McQueen sprema se za najvažniju utrku svog života u kojoj će novoj generaciji vozača pokazati da je on još uvijek najbrži auto na svijetu.

HTV3 | 20:30 – Plodovi gnjeva
The Grapes of Wrath (1940)

Potresna priča o teškom životu jedne farmerske obitelji koja za vrijeme Velike depresije ostaje bez svoje zemlje u Oklahomi i prisiljena je krenuti u Kaliforniju u potrazi za poslom. Za “Plodove gnjeva”, John Ford je osvojio drugi od svoja rekordna četiri Oscara za najbolju režiju.

HTV1 | 23:20 – Prkos
Defiance (2008)

Tri brata Židova iz istočne Europe okupirane nacistima bježe u bjeloruske šume, gdje se pridružuju ruskim borcima otpora i nastoje izgraditi selo kako bi zaštitili sebe i oko tisuću židovskih neboraca.

NovaTV | 23:55 – Kapetan Amerika: Ratnik Zime
Captain America: The Winter Soldier (2014)

Steve Rogers živi mirno pokušavajući se prilagoditi suvremenom društvu ali ubrzo će se morati udružiti s Black Widow kako bi savladali moćnog i do sada nepoznatog neprijatelja Winter Soldiera.

NEDJELJA (9.5.)

DomaTV | 19:55 – Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega
Raiders of the Lost Ark (1981)

Američka vlada angažira arheologa i avanturista Indianu Jonesa da pronađe Zavjetni kovčeg prije nego što nacisti steknu njegove strašne moći.

RTL | 20:10 – Logan
Logan (2017)

U budućnosti u kojoj su mutanti gotovo izumrli, ostarjeli i umorni Logan vodi miran život. Ali kada Laura, djevojčica mutantica koju progone znanstvenici, on njega zatraži pomoć, Logan kreće u posljednju bitku kako bi ju odveo na sigurno.

DomaTV | 21:55 – Kraljev govor
The King’s Speech (2010)

Povijesna drama o kralju Georgeu VI i neortodoksnom logopedu koji mu pomaže da savlada svoje mucanje i održi govor o uključenju Ujedinjenog Kraljevstva u Drugi svjetski rat. Film je osvojio Oscare za najbolji film, režiju, scenarij i najboljeg glumca.

RTL | 22:45 – Planet tame
Pitch Black (2000)

Svemirski brod doživi havariju i slijeće na planet prepun krvoločnih bića koja, na sreću posade, samo noću izlaze na gozbu. Posada ubrzo saznaje da će se uskoro dogoditi pomrčina koja će trajati mjesec dana. “Planet tame” je prvi film u Riddick trilogiji s Vin Dieselom u naslovnoj ulozi.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights