Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (7.10.)

NovaTV | 21:20 – Priča o prvaku
The Blind Side (2009)

Sportska drama inspirirana istinitom pričom o Michaelu Oheru, traumatiziranom dječaku i beskućniku koji uz pomoć brižne žene i njezine obitelji koja ga posvoji, postane profesionalni igrač američkog nogometa. Sandra Bullock je za ulogu u ovome filmu nagrađena Oscarom.

SUBOTA (8.10.)

DomaTV | 19:55 – Tjelesna straža
Man on Fire (2004)

Kad otmičari ubiju djevojčicu koju je trebao štititi, bivši vojni plaćenik kreće u osvetu.

RTL | 20:15 – Deset u pola
Deset u pola (2021)

Komedija smještena u Sarajevo koje se pokušava oporaviti od duge i teške pandemijske godine. Kada Zagrebačka influencerica dođe u potragu za najboljim ćevapima u gradu, bezazlena gesta izazove raspad poslovnog i privatnog života nekoliko ljudi.

RTL2 | 20:15 – Pobješnjeli Max
Mad Max (1979)

U distopijskom svijetu u kojemu nakon nuklearne katastrofe vlada anarhija, osvetoljubivi australski policajac namjerava zaustaviti nasilnu motociklističku bandu.

DomaTV | 22:25 – Tražeći pravdu
Just Mercy (2019)

Ugledni odvjetnik pokušava pogrešno osuđenog muškarca spasiti od smrtne kazne.

HTV3 | 22:30 – Gužva u podzemlju
Rififi (1955)

Četvorica gangstera planiraju savršen zločin, gotovo nemoguću provalu u ekskluzivnu draguljarnicu, no u pljačku se umiješa ljudski faktor koji bi mogao sve pokvariti. Film je najpoznatiji po impresivnoj, napetoj polusatnoj sceni pljačke koja detaljno prikazuje zločin, snimljenoj u potpunoj tišini, bez glazbe i dijaloga.

NovaTV | 23:05 – Snajperist
American Sniper (2014)

Biografski film Clinta Eastwooda od Chrisu Kyleu, najubojitijem snajperistu u povijesti američke vojske. Nakon što je odradio četiri misije u Iraku, Chris se vraća kući ženi i djeci ali se teško privikava na normalan obiteljski život izvan bojišta.

NEDJLELJA (9.10.)

HTV1 | 20:15 – Indiana Jones i Posljednji križarski pohod
Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

Nakon što njegov otac nestaje dok traži Sveti gral, Indiana Jones ponovno se nađe u borbi protiv nacista kako bi ih zaustavio u dobivanju moći Svetoga grala i kako bi spasio svoga oca.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights