Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (7.1.)

HTV3 | 20:05 – Grk Zorba
Zorba the Greek (1964)

Povučeni pisac okusi pravi život uz Zorbu, grčkog seljaka s nevjerojatnom ljubavlju prema životu.

HTV1 | 20:10 – Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Kovač Will Turner i ekscentrični kapetan Jack Sparrow kreću osloboditi ljepoticu koju je otela ukleta posada broda Crni biser koja se na mjesečini pretvara u nemrtve kosture. Prvi i najbolji dio franšize “Pirati s Kariba” bio je nominiran za pet Oscara među kojima je i nominacija za Johnny Deppa za najboljeg glavnog glumca.

RTL | 21:55 – Nemogući susret
The Adjustment Bureau (2011)

Znanstveno-fantastična ljubavna priča o tajanstvenoj organizaciji koja nastoji uništiti vezu između uspješnog političara i šarmantne balerine.

SUBOTA (8.1.)

DomaTV | 20:00 – Pokojni
The Departed (2006)

Irski mafijaš Frank Costello ubacuje mladoga kriminalca kao krticu u bostonsku policiju, a istodobno se policajac infiltrira u Costellovu ekipu. Kad dvije strane shvate situaciju, prisiljeni su otkriti identitet onog drugoga. Film je osvojio Oscare za najbolji film i scenarij i Scorseseu je napokon donio Oscara za najboljeg redatelja.

HTV1 | 22:50 – Građanin opasnih namjera
Law Abiding Citizen (2009)

Frustrirani čovjek odluči uzeti pravdu u svoje ruke nakon što sud oslobodi čovjeka koji mu je ubio ženu i dijete. Nakon što se pobrine za ubojicu, planira se osvetiti svima koji su bili uključeni u slučaj, uključujući i okružnoga tužitelja.

HTV3 | 23:35 – Rocky Horror Picture Show
The Rocky Horror Picture Show (1975)

Nedavno zaručenom paru pokvari se automobil u izoliranom području te moraju potražiti utočište u bizarnoj rezidenciji dr. Frank-n-Furtera.

NEDJELJA (9.1.)

DomaTV | 19:55 – Gospodar prstenova: Dvije kule
The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

Dok se Frodo i Sam približavaju Mordoru uz pomoć sumnjivog Golluma, podijeljena družina bori se protiv Sauronovog novog saveznika Sarumana i njegovih horda iz Isengarda.

HTV2 | 20:05 – Za šaku dolara
A Fistful of Dollars (1964)

Film kojim je Sergio Leone stvorio špageti-vestern žanr. Clint Eastwood dolazi u meksičko selo u kojemu mir remete dvije suprotstavljene obitelji. Svjesne njegovih revolveraških sposobnosti, obje strane ga angažiraju međutim on ih vješto manipulira, sve do kritičnog trenutka kad se i sam nađe u opasnosti.

HTV3 | 20:05 – Gužva u podzemlju
Rififi (1955)

Četvorica gangstera planiraju savršen zločin, gotovo nemoguću provalu u ekskluzivnu draguljarnicu, no u pljačku se umiješa ljudski faktor koji bi mogao sve pokvariti. Film je najpoznatiji po impresivnoj, napetoj polusatnoj sceni pljačke koja detaljno prikazuje zločin, snimljenoj u potpunoj tišini, bez glazbe i dijaloga.

RTL2 | 20:15 – Terminator 2
Terminator 2: Judgment Day (1991)

Kiborg identičan onom koji nije uspio ubiti Sarah Connor prije 10 godina, sada mora zaštititi njezinog sina tinejdžera i budućeg vođu otpora, Johna Connora od naprednijeg i moćnijeg kiborga. Ovaj klasik Jamesa Camerona osvojio je četiri Oscara.

NovaTV | 22:05 – Mamurluk
The Hangover (2009)

Trojica prijatelja bude se s nezapamćenim mamurlukom nakon lude momačke večeri i nitko od njih ne može se ničega sjetiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje nema doslovno nigdje!


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights