Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (6.8)

RTL | 21:50 – Operacija Valkira
Valkyrie (2008)

Priča o Srpanjskoj uroti njemačkih vojnih časnika čiji je cilj bilo ubojstvo Adolfa Hitlera i pokretanje Operacije Valkira za izvršenje nacionalnog plana za preuzimanje vlasti.

HTV1 | 22:40 – Cloverfield
Cloverfield (2008)

Napad misterioznog čudovišta na New York prikazan iz perspektive male prijenosne kamere.

SUBOTA (7.8)

DomaTV | 19:55 – Paklena kuhinja
Burnt (2015)

Problematični kuhar kojemu je karijeru uništio preveliki ego i droga, okreće novi list i vraća se u London odlučan da se iskupi vodeći vrhunski restoran koji mu može donijeti treću Michelinovu zvjezdicu.

RTL | 20:00 – Vaiana: Potraga za mitskim otokom
Moana (2016)

Mlada navigatorica Moana, kći polinezijskog poglavice, izabrana je da pronađe dragocjeni artefakt koji bi mogao spasiti njezin narod. Moana se udruži s nekoć moćnim polubogom Mauijem kako bi pronašla legendarni otok.

NovaTV | 20:15 – Aquaman
Aquaman (2018)

Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

DomaTV | 21:35 – Zdrpi i briši
Snatch (2000)

Krimi komedija Guya Ritchieja o dvije isprepletene priče smještene u londonsko zločinačko podzemlje. U jednoj pratimo potragu za ukradenim dijamantom, a u drugoj boksačkog promotora koji se zamjeri nemilosrdnom gangstera.

HTV1 | 22:45 – Opasan let
Con Air (1997)

Upravo pomilovani bivši zatvorenik sukobljava se sa zatvorenicima koji preotmu avion kojim su putovali.

NEDJELJA (8.8.)

RTL | 20:00 – Gladijator
Gladiator (2000)

Bivši rimski general kreće na out osvete protiv korumpiranog cara koji je ubio njegovu obitelj i poslao ga u ropstvo. Zarobljen i porobljen na granicama Rimskog Carstva, probija se kroz gladijatorsku arenu kako bi osvetio ubojstvo svoje obitelji i svog cara. Ovaj povijesni spektakl Ridleya Scotta osvojio je pet Oscara uključujući i one za najbolji film i za najboljeg glavnog glumca.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights