Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (6.5.)

HTV1 | 20:10 – Na rubu divljine
The Edge (1997)

Inteligentni milijunaš i modni fotograf koji mu spava sa ženom, moraju pronaći način kako zatomiti međusobnu mržnju kada se nakon avionske nesreće nađu u očajničkoj borbi za preživljavanje u divljinama Aljaske.

RTL | 23:15 – Zaborav
Oblivion (2013)

Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji koja je uništena dugogodišnjim ratom. Dok se njegova misija izdvajanja vitalnih resursa bliži kraju, otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

NovaTV | 23:30 – Vozač
Baby Driver (2017)

Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

SUBOTA (7.5.)

NovaTV | 20:15 – Jumanji: Dobrodošli u džunglu
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Četvero tinejdžera uvučeno je u opasni svijet videoigrice u kojemu mogu preživjeti samo ako surađuju zajedno i pobijede igricu.

RTL2 | 20:15 – Pobješnjeli Max 2
Mad Max 2 (1981)

U postapokaliptičnoj australskoj pustoši, cinični lutalica Max Rockatansky pristaje pomoći maloj zajednici bogatoj benzinom da pobjegne od horde razbojnika.

DomaTV | 21:40 – Manchester pokraj mora
Manchester by the Sea (2016)

Nakon što mu premine stariji brat, Lee Chandler je prisiljen vratiti se u rodni gradić kako bi se brinuo za svog 16-godišnjeg nećaka. Tamo je primoran suočiti se s tragičnom prošlošću koja ga je odvojila od obitelji i zajednice u kojoj je rođen i odrastao. Film je osvojio Oscare za najbolji scenarij, a Casey Affleck za najbolju glavnu ulogu.

HTV3 | 22:00 – Ja, Daniel Blake
I, Daniel Blake (2016)

Daniel Blake je 59-godišnji stolar koji nakon srčanog udara ne može raditi, te traži pomoć države. Tada ulazi u mrežu birokracije koja mu onemogućuje da ostvari svoja prava i dobi socijalnu pomoć, pri čemu će se zbližiti sa samohranom majkom Katie i njezine dvoje djece, koji nailaze na slične probleme. I, Daniel Blake je osvojio Zlatnu palmu za najbolji film na festivalu u Cannesu.

HTV1 | 22:55 – Ronin
Ronin (1998)

Grupa plaćenika pokušava ući u trag tajanstvenom kovčegu kojeg se žele domoći Rusi i Irci.

NEDJELJA (8.5.)

HTV1 | 22:40 – Tora! Tora! Tora!
Tora! Tora! Tora! (1970)

Povijesni prikaz napada na luku Pearl Harbor ispričan s američkog i japanskog stajališta.

NovaTV | 22:45 – Bilo jednom… u Hollywoodu
Once Upon a Time… In Hollywood (2019)

Bivša TV zvijezda i njegov kaskader i najbolji prijatelj u Los Angelesu 1969. godine nastoje postići slavu i uspjeh u posljednjim godinama zlatnog doba Hollywooda. Brad Pitt je za sporednu ulogu osvojio svoj prvi glumački Oscar.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights