Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (5.3.)

RTL | 20:00 – Umri muški 3
Die Hard with a Vengeance (1995)

John McClane i vlasnik trgovine postanu pijunima u smrtonosnoj igri suludog bombaša.

SUBOTA (6.3.)

DomaTV | 21:30 – Sedam godina u Tibetu
Seven Years in Tibet (1997)

Istinita priča o austrijskom alpinistu koji bježi od nacističke ideologije dok se njegova domovina priprema za skori Drugi svjetski rat. Završi u Tibetu gdje se sprijatelji s 14-ogodišnjim Dalaj Lamom, duhovnim i političkim vođom Tibeta kojeg izuzetno zanima život izvan njegove domovine.

NovaTV | 22:10 – Ukradeni identitet
Unknown (2011)

Dr. Martin Harris budi se iz kome nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, nalazi se u bijegu nastojeći dokazati tko je, a progone ga misteriozni ubojice.

HTV1 | 22:30 – Nestala
Gone Girl (2014)

Nick se nađe u središtu medijskog cirkusa nakon što postane glavni osumnjičenik za misteriozni nestanak svoje žene, čiji dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog naizgled besprijekornog braka.

NEDJELJA (7.3)

RTL | 20:00 – 96 sati
Taken (2008)

Umirovljeni agent CIA-e oslanja se na svoje stare vještine kako bi spasio svoju otuđenu kćer koja je oteta tijekom putovanja u Pariz.

HTV2 | 20:05 – Probuđena savjest
The Insider (1999)

Film inspiriran istinitom pričom o znanstveniku u duhanskoj industriji koji postane zviždač i proživljava pakao nakon što na nagovor TV producenta odluči u javnosti progovoriti o štetnosti pušenja i razotkriti duhansku industriju. Film je bio nominiran za sedam Oscara među kojima su i oni za najbolji film, režiju, scenarij i za najboljeg glavnog glumca za Russella Crowea.

NovaTV | 20:15 – Čudo s Hudsona
Sully (2016)

Redatelj Clint Eastwood donosi nam nevjerojatnu istinitu priču o pilotu Chesleyu ‘Sully’ Sullenbergeru koji je nakon nesreće uspio prizemljiti avion na rijeku Hudson. Sully je time spasio svih 155 putnika i članova posade od sigurne smrti i iako je u javnosti prikazan kao heroj u tijeku je istraga koja bi mu mogla uništiti karijeru i reputaciju.

RTL2 | 20:15 – Rocky 4
Rocky IV (1985)

Kako bi osvetio smrt prijatelja, Rocky se pristane boriti sa moćnim ruskim boksačem Ivanom Dragom.

RTL |22:00 – Insider
Inside Man (2006)

Policijski detektiv, pljačkaš banke i utjecajni broker ulaze u pregovore s visokim ulozima nakon što se briljantna pljačka pretvori u situaciju s taocima.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights