Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (5.2.)

RTL | 20:00 – Bourneov ultimatum
The Bourne Ultimatum (2007)

U trećem filmu hvaljenog akcijskog serijala, Jason Bourne putuje svijetom kako bi otkrio vlastiti identitet dok CIA nastavlja slati ubojice da ga uklone. Ovaj, po mnogima najbolji film cijeloga Jason Bourne serijala, može se pohvaliti sa tri osvojena Oscara.

SUBOTA (6.2)

RTL | 15:30 – Nebesa
Up (2009)

Čangrizavi starac i mladi izviđač kreću na najuzbudljivije putovanje svojih života kada 78-godišnji prodavač balona Carl Fredricksen napokon ispuni svoj životni san o velikoj pustolovini zavezavši tisuće balona za svoju kuću i odleti u divljine Južne Amerike. Up je osvojio Oscare za najbolji animirani film i najbolju glazbu.

NovaTV | 19:55 – X-Men
X-Men (2000)

Izopačeni i odbačeni od društva, mutanti predvođeni profesorom Charlesom Xavierom nastoje se izboriti za ravnopravnost i opstanak.

RTL | 20:10 – Zootropola
Zootopia (2016)

Zootropola je životinjski grad u kojem živi moderno civilizirano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao. Policajka Judy Hopps prva je zečica u Zootopijskoj policiji, a u rješavanju njenog prvog slučaja pomaže joj lukavi prevarant, lisac Nick Wilde. Zootopia je dobitnik Oscara za najbolji animirani film.

NovaTV | 20:15 – Računovođa
The Accountant (2016)

Christian Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije, no zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija.

NovaTV | 22:35 – Blade Runner 2049
Blade Runner 2049 (2017)

Mladi istrebljivač pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom, bivšim istrebljivačem koji je nestao prije tri desetljeća.

NEDJELJA (7.2.)

DomaTV | 19:55 – Snaga je u meni
Stronger (2017)

Istinita priča o Jeffu Baumanu, čovjeku koji je osvojio srca svoga grada i svijeta te postao simbol nade nakon što je preživio bombaški napad na Bostonski maraton 2013. godine. Dok se prilagođavao novom životu bez nogu, Jeff je pomagao policiji da uhvate krivca odgovornoga za napad.

RTL | 20:10 – Kapetan Amerika: Građanski rat
Captain America: Civil War (2016)

Godina dana nakon sukoba s Ultronom, prljave političke igre stvoriti će razdor između Iron Mana i Kapetana Amerike, a dok Osvetnike razaraju unutarnji sukobi, nad Zemlju se nadvila nova prijetnja.

NovaTV | 20:15 – Osvetnici: Rat beskonačnosti
Avengers: Infinity War (2018)

Marvelov filmski spektakl stvaran deset godina, s jednom od najimpresivnijih glumačkih postava svih vremena, u kojem Osvetnici i njihovi saveznici moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što skupi sve Kamene beskonačnosti i svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir. Sa zaradom od preko 2 milijarde $, Infinity War je peti na ljestvici filmova s najvećom zaradom svih vremena.

HTV2 | 21:00 – Ponovno u igri
Trouble with the Curve (2012)

Bejzbol skaut na zalazu karijere pokušava se oduprijeti starenju i spasiti odnos sa otuđenom kćeri. Ovo je bila prva uloga Clinta Eastwooda u filmu koji nije režirao od čak 1988.

DomaTV | 22:00 – Prljavi Harry
Dirty Harry (1971)

Clint Eastwood je Harry Callahan, beskompromisni inspektor koji je dobio zadatak da ulovi poremećenog ubojicu Scorpia.

RTL | 22:55 – Dobri momci
Goodfellas (1990)

Priča o usponu i padu mafijaša Henryja Hilla i njegovom prijateljstvu s Jimmyjem Conwayom i Tommy DeVitom u mafijaškoj obitelji Lucchese. Goodfellas je po mnogima jedan od najboljih filmova Scorseseove bogate karijere ali i svih vremena.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights