Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

SUBOTA (5.2.)

DomaTV | 19:55 – Oceanovih 11
Ocean’s Eleven (2001)

Iskusni lopov Danny Ocean i njegovih 11 suradnika planiraju istovremeno opljačkati tri casina u Las Vegasu.

NovaTV | 20:15 – Pravednik
The Equalizer (2014)

Bivši specijalac vraća se iz mirovine i koristi svoje vještine kako bi zaštitio nemoćne od onih koji ih nemilosrdno i brutalno napadaju.

RTL | 20:20 – 96 sati
Taken (2008)

Umirovljeni agent CIA-e oslanja se na svoje stare vještine kako bi spasio svoju otuđenu kćer koja je oteta tijekom putovanja u Pariz.

HTV1 | 21:05 – Trkači iz McFarlanda
McFarland, USA (2015)

Istinita priča o treneru Jimu Whiteu koji je od sedmorice latinoameričkih mladića napravio najbolji srednjoškolski trkački tim u Kaliforniji.

RTL | 22:10 – Sicario
Sicario (2015)

Mlada FBI agentica pridružuje se tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati ju da preispita sve u što je dotad vjerovala.

HTV3 | 22:25 – Frida
Frida (2002)

Biografija meksičke slikarice Fride Kahlo čiji je cijeli umjetnički opus odraz nesnosne boli koju je trpjela kao posljedicu nesreće, kao i njezinog burnog braka.

HTV1 | 23:50 – Munchen
Munich (2005)

Priča o događajima koji su uslijedili nakon ubojstva jedanaest izraelskih sportaša na Olimpijskim igrama u Münchenu 1972. i tajnoj osvetničkoj operaciju koju je naredila izraelska vlada. U filmu pratimo pet agenata Mossada koje je vlada odabrala da pronađu i eliminiraju pripadnike palestinske terorističke skupine Black September koja je odgovorna za napad. Ova drama Stevena Spielberga bila je nominirana za pet Oscara među kojima su i oni za najbolji film, redatelja i scenarij.

NEDJELJA (6.2.)

DomaTV | 19:55 – Thor: Svijet tame
Thor: The Dark World (2013)

Drevna rasa predvođena Malekithom prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem, moćni junak Thor morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada – putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio stanovnike Zemlje.

HTV2 | 20:05 – M*A*S*H
M*A*S*H (1970)

Skupina šaljivih liječnika koji tijekom Korejskog rata rade u terenskoj bolnici, koriste se humorom i raznim spačkama kako bi razbili strah i depresiju i sačuvali razum pred užasima rata. Ova antiratna satira osvojila je Zlatnu palmu za najbolji filmu u Cannesu i Oscara za najbolji scenarij.

RTL | 22:45 – Bourneova nadmoć
The Bourne Supremacy (2004)

Nakon što ga okrive za CIA-inu operaciju koja je pošla po zlu, Jason Bourne mora se suočiti sa svojom tajanstvenom prošlošću.

NovaTV | 22:45 – Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody (2018)

Biografska priča o legendarnoj rock grupi Queen i frontmenu Freddieju Mercuryju, od njihovih skromnih početaka sve do poznatoga nastupa na Live Aidu 1985. Film je osvojio četiri Oscara uključujući i onaj za najbolju glavnu ulogu.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights