Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (5.11.)

NovaTV | 22:30 – Spectre
Spectre (2015)

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda na avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se M istovremeno bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena “Spectre”.

RTL | 23:00 – Povratak u budućnost
Back to the Future (1985)

Jedan od najzabavnijih filmskih klasika ikad sa po mnogima, savršenim scenarijem bez ijedne suvišne scene. Tinejdžer Marty McFly slučajno otputuje u prošlost, točnije u 1955. godinu, u vremenskom stroju koji je izumio njegov prijatelj, znanstvenik dr. Emmett Brown. Sve što Marty napravi u 1955. utjecat će na budućnost, a ugrozit će čak i vlastitu egzistenciju.

HTV1 | 23:50 – Svi su ludi za Mary
There’s Something About Mary (1998)

Tedu se ostvari životni san kad ga na maturalni ples pozove najljepša djevojka na školi, prekrasna Mary. Večer iz snova pretvara se u pakao kada Ted umjesto na plesu završi u bolnici. Od neugodnog doživljaja prošlo je 13 godina, a Ted, sada uspješan pisac, i dalje razmišlja o Mary.

SUBOTA (6.11.)

HTV1 | 20:10 – U 3 i 10 za Yumu
3:10 to Yuma (2007)

Siromašni farmer se pridruži skupini čuvara koja prati opasnog kriminalca do vlaka za Yumu.

RTL2 | 20:15 – Dugi oproštaj
The Long Kiss Goodnight (1996)

Kad se nađe u opasnosti, žena s amnezijom uz pomoć detektiva otkriva svoj pravi identitet.

HTV3 | 21:45 – Dva dana, jedna noć
Two Days, One Night (2014)

Potresna priča o divljem kapitalizmu i očajnoj mladoj ženi koja ima jedan vikend da uvjeri svoje radne kolege da se odreknu bonusa ne bi li ona zadržala svoj posao.

DomaTV | 22:20 – Neobična priča o Benjaminu Buttonu
The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, osobi koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Ovaj film Davida Finchera nominiran je za čak trinaest Oscara, a osvojio ih je tri.

HTV1 | 22:50 – Leptir
Papillon (2017)

Remake istoimenog hita iz 1973. o čovjeku koji je optužen na doživotan zatvor zbog ubojstva koje nije počinio. Kad na strašnom zatvorskom otoku počne služiti kaznu, sprijatelji se s kolegom kriminalcem što ga nadahnjuje za planiranje bijega.

NEDJELJA (7.11.)

HTV2 | 20:05 – Bezdan
The Abyss (1989)

Tim stručnjaka u potrazi za izgubljenom nuklearnom podmornicom otkriva misteriozna bića.

RTL2 | 20:15 – Rocky 3
Rocky III (1982)

Nakon što Rockyja pobjedi divlji izazivač, Apollo Creed mu ponudi svoju pomoć da vrati krunu. Osim što glumi u naslovnoj ulozi, Stallone je napisao scenarij i režirao film.

NovaTV | 21:45 – Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega
Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

Američka vlada angažira arheologa i avanturista Indianu Jonesa da pronađe Zavjetni kovčeg prije nego što nacisti steknu njegove strašne moći.

NovaTV | 22:55 – Ta luda ljubav
Crazy, Stupid, Love. (2011)

Naizgled savršen život Cala Weavera iznenada se raspadne kada sazna da ga žena vara i da želi razvod. Cal neuspješno kreće na spojeve, a onda upoznaje ženskaroša Jacoba koji ga uči kako da osvoji žene. Odlična romantična komedija s impresivnom glumačkom postavom koju čine tri Oskarovke i dva glumca nominirana za Oscara.

HTV1 | 23:05 – Sedam godina vjernosti
The Seven Year Itch (1955)

Srednjovječni Ricky ostaje sam na Manhattanu nakon što mu žena i sin otputuju na godišnji odmor. Svjestan je da je zašao u godine u kojima muškarci umorni od braka i jednoličnog života znaju utjehu potražiti u površnim izvanbračnim vezama, no on je uvjeren da se njemu to ne može dogoditi. Stvari se zakompliciraju dok jedne večeri ne primijeti da se u stan iznad njegovog doselila izuzetno privlačna plavuša koja ga ubrzo počne zavoditi.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights