Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (30.9.)

HTV1 | 21:10 – Nemoguća misija: Raspad sistema
Mission: Impossible – Fallout (2018)

Nakon što opasni zadatak koji uključuje povrat ukradenog plutonija pođe po zlu, Ethan Hunt i njegov tim moraju udružiti snage s CIA-inim plaćenikom Augustom Walkerom kako bi spriječili nuklearnu katastrofu.

NovaTV | 23:45 – Creed II
Creed II (2018)

Pod mentorstvom Rockyja Balboe, novopečeni prvak u teškoj kategoriji Adonis Creed suočava se s Viktorom Dragom, sinom Ivana Drage.

SUBOTA (1.10.)

RTL | 20:15 – Alita: Anđeo borbe
Alita: Battle Angel (2019)

Kad se Alita probudi bez sjećanja tko je i u budućnosti koju ne prepoznaje, o njoj se počne brinuti suosjećajni liječnik Ido koji shvaća da su negdje u ovoj napuštenoj kiborškoj ljusci srce i duša mlade žene s nevjerojatnim prošlošću.

RTL2 | 20:15 – Iskupljenje u Shawshanku
The Shawshank Redemption (1994)

Nakon što je okrivljen za dvostruko ubojstvo supruge i njezinog ljubavnika, ugledni bankar Andy Dufresne započinje novi život u zatvoru Shawshank gdje koristi svoje računovodstvene vještine kako bi radio za pokvarenog upravitelja. Tijekom dugog boravka u zatvoru, Dufresneu se zbog njegova integriteta i osjećaja nade dive ostali zatvorenici, uključujući starijeg zatvorenika po imenu Red koji postaje Andyjev najbolji prijatelj. Ovaj, po mnogima najbolji film svih vremena, bio je nominiran za 7 Oscara i već je preko 10 godina najbolje ocijenjen film na IMDb-u.

HTV2 | 22:20 – Svjetski rat Z
World War Z (2013)

Bivši UN-ov istražitelj Gerry Lane putuje svijetom u utrci s vremenom kako bi zaustavio pandemiju zombija koja ruši vojske i vlade te prijeti uništenjem samog čovječanstva.

NEDJELJA (2.10.)

HTV1 | 20:15 – Indiana Jones i ukleti hram
Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

Nakon dolaska u Indiju, očajno selo traži od Indiana Jonesa da pronađe mistični kamen. Jones pristaje i slučajno nailazi na tajni kult koji u katakombama drevne palače kuje strašan plan.

NovaTV | 22:45 – Tu sam pred tobom
Me Before You (2016)

Jednostavna i vesela Louisa stvara nevjerojatnu vezu s nedavno paraliziranim muškarcem o kojemu se brine.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights