Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (30.4.)

RTL | 21:10 – Pakao na horizontu
Deepwater Horizon (2016)

Film temeljen na istinitoj priči o eksploziji naftne bušotine British Petroleuma koja je dovela do tromjesečnog izlijevanja nafte i jedne od najvećih ekoloških katastrofa u povijesti.

HTV3 | 22:45 – Osmi povjerenik
Osmi povjerenik (2018)

Arogantni političar umješan u skandal poslan je na izolirani otok Trečić kao vladin povjerenik. Njegov zadatak je organiziranje lokalnih izbora na otoku bez telefona i interneta čiji stanovnici govore nerazumljivim dijalektom.

SUBOTA (1.5.)

DomaTV | 19:55 – Atlas oblaka
Cloud Atlas (2012)

Šest povezanih priča koje se protežu od 19. stoljeća sve do daleke postapokaliptične budućnosti. Cloud Atlas istražuje kako radnje i posljedice pojedinačnih života utječu jedni na druge tijekom prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

RTL | 20:05 – Deadpool
Deadpool (2016)

U nastojanju da izliječi rak, bivši operativac specijalnih snaga, Wade Wilson podvrgnut je rizičnom eksperimentu nakon čega dobiva sposobnost brzog zacjeljivanja ali se pojavljuje njegova podsvjesna ličnost, Deadpool. S nedavno stečenim sposobnostima i tamnim, uvrnutim smislom za humor Deadpool lovi čovjeka koji mu je gotovo uništio život.

RTL2 | 20:15 – Dobri momci
Goodfellas (1990)

Priča o usponu i padu mafijaša Henryja Hilla i njegovom prijateljstvu s Jimmyjem Conwayom i Tommy DeVitom u mafijaškoj obitelji Lucchese. Goodfellas je po mnogima jedan od najboljih filmova Scorseseove bogate karijere ali i svih vremena.

HTV1 | 22:30 – Tropska grmljavina
Tropic Thunder (2008)

Akcijska komedija o grupi glumaca koji su tijekom snimanja ratnog filma primorani postati pravi vojnici nakon što ih napadnu članovi heroinskog kartela. Tropic Thunder je definicija “politički nekorektne” komedije koja ismijava sve i svakoga, počevši od autoironičnog nastupa filmskih zvijezda predvođenih Benom Stillerom koji je film i režirao i napisao, te ismijavanja zvjezdanog sustava Hollywoodske filmske industrije.

NEDJELJA (2.5)

HTV2 | 20:05 – Oluja bez oblaka
White Squall (1996)

Grupa tinejdžera srednju školu pohađa na jedrenjaku koji nezrelim mladićima služi kao ploveća škola, kako u životnom tako i u edukativnom smislu. Mladići otkrivaju disciplinu i zajedništvo kada se na povratku kući suoče s katastrofalnom olujom.

RTL | 21:55 – X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse (2016)

Nakon tisućljetnog sna budi se drevni mutant Apocalypse i formira tim snažnih mutanata koji žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak. Mystique i Professor X vode tim mutanata koji će zaustaviti njihovog najvećeg neprijatelja i spasiti čovječanstvo od potpunog uništenja.

NovaTV | 22:45 – Ta luda ljubav
Crazy, Stupid, Love. (2011)

Naizgled savršen život Cala Weavera iznenada se raspadne kada sazna da ga žena vara i da želi razvod. Cal neuspješno kreće na spojeve, a onda upoznaje ženskaroša Jacoba koji ga uči kako da osvoji žene. Odlična romantična komedija s impresivnom glumačkom postavom koju čine tri Oskarovke i dva glumca nominirana za Oscara.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights