Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (3.12.)

HTV1 | 20:10 – Tri plakata izvan grada
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

Van grada Ebbinga u Missouriju objavljena su tri plakata s pomoću kojih majka proziva šerifa da nije ništa poduzeo glede ubojstva njene kćeri. Cijela se situacija dodatno zakomplicira kada se u sukob između šerifa i ogorčene majke upetlja šerifov nasilni zamjenik. Frances McDormand i Sam Rockwell za svoje su izvedbe nagrađeni Oscarima za najbolju glavnu i sporednu ulogu.

SUBOTA (4.12.)

HTV1 | 20:10 – Nemoguća misija: Protokol duh
Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)

IMF je zatvoren kada postane umiješan u bombaški napad na moskovski Kremlj zbog čega Ethan Hunt i njegova ekipa postanu traženi te moraju očistiti ime svoje agencije i otkriti tko stoji iza terorističkog napada.

RTL | 20:15 – Pjevajte s nama
Sing (2016)

Kako bi oživio kazalište koje je u potpunosti zapušteno, Koala Buster organizira natjecanje u pjevanju na kojemu se posebno istakne pet neobičnih likova.

NovaTV | 20:15 – Shazam!
Shazam! (2019)

Četrnaestogodišnji Billy Batson iznenada postaje Shazam – odrasli muškarac sa super moćima. Zaigrani Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana.

HTV3 | 22:10 – Hazarder
The Hustler (1961)

Sitni biljarski izazivač “Brzi Eddie” Felson želi se dokazati kao najbolji igrač u zemlji tako što će poraziti legendarnog “Minnesota Fatsa”. Njegova autodestruktivna narav i želja za dokazivanjem kulminiraju partijom s visokim ulozima protiv iskusnoga Fatsa.

RTL | 22:30 – Warcraft
Warcraft (2016)

Dok horde Orkova napadaju planet Azeroth pomoću čarobnog portala, nekoliko ljudskih heroja i pobunjenih orkova moraju pokušati zaustaviti pravo zlo iza ovog rata.

NEDJELJA (5.12.)

HTV2 | 20:05 – Trinaest dana
Thirteen Days (2000)

Politički triler o najnapetijem trenutku hladnog rata – rješavanju Kubanske raketne krize od strane američkog predsjednika Johna F. Kennedyja i njegovog stožera.

NovaTV | 23:00 – Interstellar
Interstellar (2014)

Sci-fi Christophera Nolana o grupi istraživača koji koriste crvotočinu u svemiru kako bi putovali kroz vrijeme i prostor i pronašli novi planet čime bi spasili ljude na Zemlji.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights