Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (29.4.)

HTV1 | 20:10 – Zabranjene fotografije
One Hour Photo (2002)

Psihološki triler u kojem Robin Williams glumi psihički nestabilnog zaposlenika foto studija čija opsesija mušterijom i njezinom obitelji postaje sve bolesnija i uznemirujuća.

SUBOTA (30.4.)

DomaTV | 19:55 – Djevojka od milijun dolara
Million Dollar Baby (2004)

Sportska drama o ustrajnoj konobarici koja će učiniti sve da postane profesionalna boksačica i iskusnom treneru koji ju odluči trenirati. „Djevojka od milijun dolara“ jedan je od najpoznatijih i najkvalitetnijih filmova u režiji legendarnoga Clinta Eastwooda. Clint Eastwood je osvojio Oscare za najbolji film i režiju, a Hilary Swank i Morgan Freeman za najbolju glavnu i sporednu ulogu.

RTL2 | 20:15 – Pobješnjeli Max
Mad Max (1979)

U distopijskom svijetu u kojemu nakon nuklearne katastrofe vlada anarhija, osvetoljubivi australski policajac namjerava zaustaviti nasilnu motociklističku bandu.

RTL | 22:25 – Zatvorski blok 99
Brawl in Cell Block 99 (2017)

Brutalni triler o bivšem boksaču i dileru koji pokušava preživjeti u zatvoru.

NovaTV | 23:40 – Logan Lucky
Logan Lucky (2017)

Krimi komedija o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke.

NEDJELJA (1.5.)

HTV2 | 20:05 – Taksist
Taxi Driver (1979)

Psihički nestabilni veteran Vijetnamskog rata radi kao noćni taksist u New Yorku, gdje uočena dekadencija i ljigavost pothranjuju njegovu želju za nasiljem i “čišćenjem grada”, pokušavajući pritom spasiti maloljetnu prostitutku.

RTL2 | 20:15 – Bijeg iz New Yorka
Escape from New York (1981)

U distopijskoj 1997., avion američkog predsjednika sruši se na Manhattan koji je sada ogroman zatvor s maksimalnom sigurnošću. Predsjednika od kriminalaca može spasiti samo pljačkaš i bivši specijalac “Snake” Plissken.

NovaTV | 23:15 – Palm Springs
Palm Springs (2020)

Bezbrižni Nyles upoznaje Sarah na vjenčanju njezine sestre i do kraja večeri njih dvoje završe zajedno. Stvari se zakompliciraju kada se Sarah probudi i shvaća da oboje ponovno proživljavaju isti dan, odnosno dan vjenčanja na kojemu su se upoznali. Zaglavljeni u vremenskoj petlji, dvojac razvija romansu proživljavajući isti dan iznova.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights