Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (28.5.)

RTL | 21:15 – Planet majmuna: Rat
War for the Planet of the Apes (2017)

Nakon što majmuni dožive teške gubitke, Cezar se hrva sa svojim mračnim instinktima i kreće u vlastitu potragu za osvetom u kojoj su majmuni prisiljeni na smrtonosni sukob s vojskom ljudi koju vodi okrutni Pukovnik.

SUBOTA (29.5)

DomaTV | 20:00 – Bande New Yorka
Gangs of New York (2002)

1862. godine Amsterdam Vallon se vraća u Five Points područje New Yorka, tražeći osvetu protiv Billa the Butchera, čovjeka koji mu je 16 godina ranije ubio oca u krvavoj borbi za teritorij. Ovaj film Martina Scorsesea bio je nominiran za čak deset Oscara.

NovaTV | 23:00 – Shazam!
Shazam! (2019)

Četrnaestogodišnji Billy Batson iznenada postaje Shazam – odrasli muškarac sa super moćima. Zaigrani Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana.

NEDJELJA (30.5.)

HTV2 | 21:10 – Za dolar više
For a Few Dollars More (1965)

Drugi dio dolarske trilogije majstora špageti-vesterna, Sergia Leonea. Dvojica iskusnih lovaca na glave udružuju snage i kreću u potragu za zloglasnim El Indiom za kojim je raspisana tjeralica i bogata nagrada.

DomaTV | 22:15 – Vitez tame: Povratak
The Dark Knight Rises (2012)

U posljednjem dijelu Nolanove Dark Knight trilogije Batman se vraća u Gotham i uz pomoć Catwoman nastoji spasiti grad od misterioznog terorista Banea.

HTV1 | 23:40 – Veliki bijeg
The Great Escape (1963)

Film temeljen na istinitoj priči o grupi savezničkih ratnih zarobljenika koji planiraju bijeg iz navodno neprobojnog nacističkog logora za vrijeme Drugog svjetskog rata.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights