Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (28.10.)

HTV1 | 21:10 – Lijevi kroše
Southpaw (2015)

Billy “The Great” Hope slavan je boksač i svjetski šampion u polu teškoj kategoriji koji se bori da dobi skrbništvo nad kćerkom i pokušava ponovno oživiti profesionalnu karijeru nakon što ga zadesi tragedija, zbog koje zapadne u veliku depresiju.

HTV1 | 23:55 – Filth
Filth (2013)

Korumpirani policajac narkoman s bipolarnim poremećajem, pokušava manipulacijom doći do promaknuća kako bi pridobio natrag svoju ženu i kćer, a istodobno se bori s vlastitim unutarnjim demonima.

SUBOTA (29.10.)

RTL2 | 20:15 – Đavolji odvjetnik
The Devil’s Advocate (1997)

Ambiciozni odvjetnik iz Floride prihvaća posao u utjecajnoj njujorškoj odvjetničkoj tvrtki. Dok njegovu ženu progone zastrašujuće vizije, odvjetnik polako počinje shvaćati da ambiciozni vlasnik tvrtke nije ono što se predstavlja, već je zapravo Sotona.

DomaTV | 21:30 – Kick Ass
Kick-Ass (2010)

Dave Lizewski je neprimijećeni srednjoškolac i ljubitelj stripova koji jednog dana odluči postati superheroj, iako nema za to potrebne super moći, znanje borilačkih vještina ili smislen razlog.

HTV1 | 22:30 – Apocalypto
Apocalypto (2006)

U civilizaciji Maja, miroljubivo pleme okrutno je napadnuto od strane ratnika koji traže robove i ljudska bića koja će žrtvovati bogovima. Ovaj akcijom nabijeni povijesni spektakl Mela Gibsona bio je nominiran za Oscara u tri kategorije.

NEDJELJA (30.10.)

DomaTV | 20:00 – Vojničine
Heartbreak Ridge (1986)

Poručnik koji se bliži mirovini dobi zadatak obučiti vod nediscipliniranih marinaca i voditi ih tijekom američke invazije na Grenadu 1983. godine.

RTL2 | 20:15 – Matrix
The Matrix (1999)

Nakon što upozna tajanstvenoga Morpheusa, haker Neo dolazi do spoznaje da je svijet oko njega tek virtualna stvarnost koju računala koriste kako bi porobljeni ljudski rod držala u svojoj moći. Možda je on “Odabrani” koji će, prema legendi, povesti rat za oslobođenjem.

RTL | 23:35 – Bježi
Get Out (2017)

Mladi Afroamerikanac posjećuje roditelje svoje bijele djevojke za vikend, gdje njegova tinjajuća nelagoda zbog njihovog pretjerano ljubaznog ponašanja na kraju doseže točku ključanja kada otkrije niz pojedinosti koje ga vode do zastrašujućih događaja koje nije mogao niti zamisliti. Ovaj napeti horor redatelja Jordana Peelea osvojio je Oscar za najbolji scenarij.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights