Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (26.3.)

HTV3 | 22:00 – Metastaze
Metastaze (2009)

Film prati sudbinu četvorice zagrebačkih kvartovskih prijatelja koji se nikako ne uspijevaju uklopiti u društvo. Filip je liječeni narkoman koji se nakon rehabilitacije vraća u Zagreb i susreće staru ekipu koju čine nasilni, nogometom opsjednuti ratni veteran Krpa, narkoman Dejo te alkoholičar i emotivac Kizo. Filip živi s roditeljima, ne može naći posao i najčešće je u kvartovskom kafiću gdje se opija s društvom i polako uviđa da ne može opstati u takvoj sredini.

SUBOTA (27.3.)

RTL | 22:25 – X-Men: Dani buduće prošlosti
X-Men: Days of Future Past (2014)

X-Men i Wolverine morat će se vratiti u prošlost i uložiti nevjerojatan napor kako bi promijenili povijest i spriječili događaje koji bi mogli dovesti do potpunog nestanka mutanata, ali i ljudske vrste.

NovaTV | 22:55 – Osvetnici
The Avengers (2012)

Najveći svjetski superjunaci udružuju snage i bore se kao tim kako bi zaustavili zastrašujućeg neprijatelja Lokija koji uz pomoć svoje vanzemaljske vojske nastoji pokoriti Zemlju. Avengersi su bili ogroman hit i zaradili su preko milijardu i pol dolara na kinoblagajnama, te su svojevremeno bili film sa trećom najvećom zaradom u povijesti.

NEDJELJA (28.2.)

HTV2 | 20:10 – Hi-Fi
High Fidelity (2000)

Rob je vlasnik neuspješne prodavaonice ploča u kojoj s prodavačima Dickom i Barryjem dane provodi u raspravama o glazbi i o životu. Nakon što ga djevojka koja je nezadovoljna njihovom vezom napušta, Rob se prisjeća svojih bivših ljubavi i pokušava ih pronaći kako bi otkrio u čemu griješi i zbog čega je osuđen na to da ga djevojke napuštaju.

NovaTV | 20:15 – Zavedi me ako možeš
Long Shot (2019)

Iskre krenu frcati kada se novinar Fred Flarsky sretne s Charlotte Field, svojom bivšom dadiljom u koju je bio zaljubljen. Charlotte je sada popularna američka političarka koja se planira kandidirati za predsjednicu te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Ubrzo se zaljubi u otkačenog Freda koji preokrene cijeli njezin svijet naopako ali shvaća da bi ta veza mogla naškoditi njezinoj političkoj karijeri.

RTL2 | 20:15 – Tražen
Wanted (2008)

Wes je lijenčina nezadovoljna svojim životom koja nakon smrti oca upoznaje misterioznu Fox koja ga uvodi u tajanstveno bratstvo elitnih ubojica kako bi oslobodio svoju skrivenu snagu i osvetio ubojstvo oca koji je bio član istoga bratstva.

HTV1 | 22:45 – Buntovnik bez razloga
Rebel Without a Cause (1955)

Problematični mladić Jim Stark doselio se s roditeljima u kalifornijski grad gdje kreće u novu školu, jer iz prethodne je izbačen. Već prvog dana u školi Jim se sukobi s Buzzom, predvodnikom lokalne škvadre, te dvojica mladića iste noći dogovore obračun.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights