Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (26.2.)

HTV3 | 22:00 – Koja je ovo država!
Koja je ovo država (2018)

Satirična komedija apsurda u kojoj pratimo suicidalnog generala, ministra koji se dragovoljno zatvori u zatvorsku ćeliju i roditelje koji ukradu lijes Franje Tuđmana ne bi li prisilili vladu da napokon pronađe grobove njihove djece koja su poginula u rat.

RTL | 22:00 – Nemogući susret
The Adjustment Bureau (2011)

Znanstveno-fantastična ljubavna priča o tajanstvenoj organizaciji koja nastoji uništiti vezu između uspješnog političara i šarmantne balerine.

SUBOTA (27.2.)

RTL | 20:00 – Knjiga o džungli
The Jungle Book (2016)

Realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljavaju priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa, pobjeđuje kralja džungle, opasnog tigra Shere Khana.

NovaTV | 20:15 – Aquaman
Aquaman (2018)

Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

RTL | 22:10 – Zalomilo se
Knocked Up (2007)

Uspješna TV voditeljica Alison i lijeni gubitnik Ben potpuno pijani provedu strastvenu noć, a ubrzo Alison dozna da je trudna. Ben doznaje veliku vijest i oni odluče ostati zajedno i osnovati obitelj.

HTV1 | 22:30 – Tjelesna straža
Man on Fire (2004)

Kad otmičari ubiju djevojčicu koju je trebao štititi, bivši vojni plaćenik kreće u osvetu.

HTV3 | 23:20 – Misija
The Mission (1986)

Dvojica jezuitskih misionara očajnički pokušavaju spasiti malo pleme od ropstva.

NEDJELJA (28.2.)

DomaTV | 19:55 – Martovske ide
The Ides of March (2011)

Politički triler redatelja, scenarista i glumca Georgea Clooneyja prati glasnogovornika predsjedničke kampanje koji bi mogao uništiti političku karijeru svoga šefa.

HTV2 | 20:05 – U vrelini noći
In the Heat of the Night (1967)

Crni policijski detektiv pomaže lokalnom šerifu oko istrage ubojstva u rasno nastrojenom gradiću. Film je osvojio pet Oscara među kojima su i oni za najbolji film, scenarij i glavnoga glumca.

NovaTV | 20:45 – Jumanji: Dobrodošli u džunglu
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Četvero tinejdžera uvučeno je u opasni svijet videoigrice u kojemu mogu preživjeti samo ako surađuju zajedno i pobijede igricu.

RTL2 | 20:15 – Rocky 3
Rocky III (1982)

Nakon što Rockyja pobjedi divlji izazivač, Apollo Creed mu ponudi svoju pomoć da vrati krunu. Osim što glumi u naslovnoj ulozi, Stallone je napisao scenarij i režirao film.

DomaTV | 21:40 – Istjerivač pravde
The Enforcer (1976)

Inspektor Harry Callahan čisti ulice San Francisca od psihotične terorističke organizacije.

NovaTV | 22:55 – Početak
Inception (2010)

Dominic Cobb je profesionalni lopov koji obavlja poslove industrijske špijunaže koristeći eksperimentalnu tehnologiju koja mu omogućava ulazak u podsvijest svojih meta. Nakon što mu je ponuđena prilika da mu se izbriše kriminalna povijest i da se vrati svom starom životu on pristaje na naizgled nemogući zadatak, usađivanje, odnosno umetanje tuđe ideje u podsvijest svoje mete. Ovaj inovativni sci-fi Christophera Nolana nagrađen je sa četiri Oscara.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights