Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (26.11.)

HTV1 | 20:10 – Novine
The Post (2017)

Istinita priča o aferi “Pentagon Papers” i sukobu američke vlade s novinarima Washington Posta zbog njihovog objavljivanja takozvanih Pentagonskih papira – tajnih dokumenata koji se odnose na političko-vojnu involviranost SAD-a u Vijetnamski rat. U glavnim ulogama su legendarni Meryl Streep i Tom Hanks, a iza kamere Steven Spielberg.

SUBOTA (27.11.)

HTV1 | 20:10 – Robin Hood: Princ lopova
Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

Nakon što doživi tiraniju šerifa koji mu je ubio oca, Robin Hood bježi u šumu Sherwood gdje se pridružuje bandi prognanih seljaka i postaje im vođa.

NovaTV | 22:30 – Mad Max: Divlja cesta
Mad Max: Fury Road (2015)

U post-apokaliptičnoj pustoši, samotnjak Max Rockatansky pridružuje se Furiosi u pobuni protiv tiranina Immortan Joea koji terorizira građane Citadele. Mad Max je osvojio čak šest Oscara u tehničkim kategorijama.

NEDJELJA (28.11.)

RTL | 20:15 – Brzi i žestoki
The Fast and the Furious (2001)

Domenic Toretto je ulični trkač za kojega se sumnja da je organizirao nekoliko pljačaka. Kada se Brian O’Conner, policajac na tajnom zadatku infiltrira u Torettovu bandu, zaljubi se u Torettovu sestru te mora izabrati između policije i svijeta uličnih utrka kojima je postao opčinjen.

RTL2 | 20:15 – Avatar
Avatar (2009)

Bivši marinac paraplegičar Jake Sully, poslan na mjesec Pandoru na jedinstvenu misiju postaje rastrgan između praćenja svojih zapovijedi i zaštite svijeta za koji misli da je njegov dom. Ovaj revolucionarni film Jamesa Camerona osvojio je 3 Oscara i drži rekord kao film s najvećom zaradom u povijesti. (2.85 milijarde $).

HTV1 | 22:55 – Čudo 34. ulici
Miracle on 34th Street (1947)

Mladi odvjetnik brani simpatičnog starca koji tvrdi da je pravi Djed Božićnjak.

NovaTV | 23:00 – Black Panther
Black Panther (2018)

Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj Wakande, T’Challa, mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života. Black Panther je postao prvi superherojski film nominiran u kategoriji najboljeg filma na Oscarima, a sa tri osvojena kipića je postao i prvi Marvelov film koji je osvojio Oscara.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights