Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (25.6.)

HTV1 | 20:10 – Bostonski maraton
Patriots Day (2016)

Istinita priča o bombaškom napadu na Bostonskom maratonu 2013. godine, i opsežnoj potrazi za odgovornim teroristima koja je uslijedila.

HTV1 | 23:00 – Vrana
The Crow (1994)

Mladoga glazbenika Erica Dravena i njegovu zaručnicu ubiju dan prije vjenčanja. Točno godinu dana nakon smrti, Eric uz pomoć tajanstvene vrane ustaje iz groba kako bi pronašao ubojice i natjerao ih da odgovaraju za svoje zločine.

NovaTV | 23:15 – Suludo bogati Azijci
Crazy Rich Asians (2018)

Kinesko-američka Njujorčanka Rachel putuje u Singapur sa svojim dečkom Nickom na vjenčanje njegova najboljeg prijatelja. Ubrzo se njegova tajna otkriva – Nickova obitelj bogata je i u Aziji ga smatraju najpoželjnijim neženjom.

RTL | 23:45 – Apocalypto
Apocalypto (2006)

U civilizaciji Maja, miroljubivo pleme okrutno je napadnuto od strane ratnika koji traže robove i ljudska bića koja će žrtvovati bogovima. Ovaj akcijom nabijeni povijesni spektakl Mela Gibsona bio je nominiran za Oscara u tri kategorije.

SUBOTA (26.6.)

DomaTV | 19:55 – Milijunaš s ulice
Slumdog Millionaire (2008)

Siromašni mladić Jamal iznenađuje cijelu naciju kada uspije točno odgovoriti na svako pitanje u indijskoj verziji showa “Tko želi biti milijunaš?”. Kada ga optuže za varanje, Jamal policiji prepričava svoju životnu priču, pokazujući kako je znao odgovoriti na svako pitanje. Slumdog Millionaire je osvojio čak osam Oscara među kojima su i oni za najbolji film, režiju i scenarij.

HTV3 | 22:25 – Anđeli i demoni
Frailty (2001)

Tajanstveni čovjek koji sumnja da mu je brat serijski ubojica, stiže u urede FBI-ja i prepričava svoje djetinjstvo u kojemu je njegov vjerski fanatični otac imao vizije koje su mu govorile da ubija ljude koji su u stvari “demoni”.

HTV1 | 22:35 – Specijalni izvještaj
Minority Report (2002)

Akcijski triler Stevena Spielberga smješten u budućnost u kojoj policija uz pomoć napredne tehnologije i tri nepogrešiva vidovnjaka vidi buduće zločine te ih sprječava prije nego što se dogode. Stvari se zakompliciraju kada vidovnjaci imaju viziju da će policijski šef odjela za sprječavanje zločina ubiti nekoga za 36 sati, te je primoran bježati od kolega i dokazati svoju nevinost za ubojstvo koje se još nije ni dogodilo.

NEDJELJA (27.6.)

NovaTV | 20:15 – Zločesti dečki
Bad Boys (1995)

Detektivi Mike Lowrey i Marcus Burnett štite svjedokinju ubojstva dok istražuju povezani slučaj heroina ukradenog iz prostorije za čuvanje dokaza u policijskoj postaji.

RTL2 | 20:15 – Brzi i žestoki 5
Fast Five (2011)

Bivši policajac Brian O’Conner ponovo ujedinjuje snage s kriminalcem Dominicom Torettom i njegovom ekipom vozača i zajedno planiraju pljačku u Brazilu koja bi im trebala kupiti slobodu. Za petama su im korumpirani biznismen kojega pljačkaju i opasan federalni agent Luke Hobbs.

DomaTV | 21:45 – Tjelesna straža
Man on Fire (2004)

Kad otmičari ubiju djevojčicu koju je trebao štititi, bivši vojni plaćenik kreće u osvetu.

RTL | 22:05 – Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda
Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Jyn Erso pridružuje se šačici hrabrih pobunjenika na naizgled nemogućoj misiji u kojoj moraju ukrasti nacrte za Zvijezdu smrti, najmoćnije razaračko oružje Carstva.

NovaTV | 22:35 – Putnici
Passengers (2016)

Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se devedeset godina prerano, nakon što se brod pokvari. Uskoro se Jim i Aurora suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti, ali ubrzo shvaćaju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti. Uz živote pet tisuća putnika za koje odgovaraju, Jim i Aurora morat će raditi zajedno kako bi ih sve spasili.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights