Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (25.2.)

RTL | 23:05 – Američki gangster
American Gangster (2007)

Film inspiriran istinitom pričom o harlemskom dileru Franku Lucasu koji je u SAD krijumčario heroin in jugoistočne Azije, te izopačenom policajcu Richieju Robertsu koji ga želi privesti pravdi. Lucas i Roberts ubrzo shvaćaju da oboje dijele rigorozni etički kod koji ih razlikuje od vlastitih kolega, što ih čini usamljenim figurama na suprotnim stranama zakona.

HTV1 | 23:25 – 10 Cloverfield Lane
10 Cloverfield Lane (2016)

Nakon automobilske nesreće mlada se djevojka probudi u podrumu nepoznatog muškaraca. On tvrdi da ju je on spasio te da se u međuvremenu dogodila ekološka katastrofa u svijetu. Djevojka ne zna može li mu vjerovati te odluči pobjeći iz podruma, iako ne zna što je očekuje vani.

SUBOTA (26.2.)

DomaTV | 19:55 – Milijunaš s ulice
Slumdog Millionaire (2008)

Siromašni mladić Jamal iznenađuje cijelu naciju kada uspije točno odgovoriti na svako pitanje u indijskoj verziji showa “Tko želi biti milijunaš?”. Kada ga optuže za varanje, Jamal policiji prepričava svoju životnu priču, pokazujući kako je znao odgovoriti na svako pitanje. Slumdog Millionaire je osvojio čak osam Oscara među kojima su i oni za najbolji film, režiju i scenarij.

HTV1 | 20:10 – Luda vjenčanja
The Wedding Singer (1998)

Shrvani pjevač na vjenčanjima kojeg ostavi zaručnica, zaljubi se u simpatičnu konobaricu.

RTL | 20:15 – Računovođa
The Accountant (2016)

Christian Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije, no zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija.

DomaTV | 22:00 – Kick Ass
Kick-Ass (2010)

Dave Lizewski je neprimijećeni srednjoškolac i ljubitelj stripova koji jednog dana odluči postati superheroj, iako nema za to potrebne super moći, znanje borilačkih vještina ili smislen razlog.

NEDJELJA (27.2.)

HTV2 | 20:05 – Leptir
Papillon (1973)

Čovjek koji je optužen na doživotan zatvor zbog ubojstva koje nije počinio, sprijatelji se s kolegom kriminalcem kad njih dvoje počinju služiti kaznu na strašnom zatvorskom otoku, što ga nadahnjuje za planiranje bijega.

RTL | 20:15 – Stranac
The Foreigner (2017)

Skromni biznismen s tajanstvenom prošlošću traži pravdu kada mu je kći ubijena u terorističkom napadu. Slijedi sukob mačke i miša s državnim dužnosnikom, čija prošlost možda sadrži tragove o identitetu ubojica.

RTL2 | 20:15 – U zmajevom gnijezdu
Enter the Dragon (1973)

Majstor borilačkih vještina pristaje otići na ekskluzivni turnir kako bi špijunirao moćnog kriminalca koji je zaslužan za smrt njegove sestre. Legendarni Bruce Lee u punom sjaju i snazi eksplodira u ovom klasiku koji je začeo svjetsku groznicu borilačkih filmova, a od Leeja stvorio jednu od najvoljenijih ikona modernoga doba iako mu je to bio posljednji film prije prerane smrti.

NovaTV | 22:15 – Osvetnici: Rat beskonačnosti
Avengers: Infinity War (2018)

Marvelov filmski spektakl stvaran deset godina, s jednom od najimpresivnijih glumačkih postava svih vremena, u kojem Osvetnici i njihovi saveznici moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što skupi sve Kamene beskonačnosti i svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir. Sa zaradom od preko 2 milijarde $, Infinity War je peti na ljestvici filmova s najvećom zaradom svih vremena.

DomaTV | 21:40 – Vitez tame: Povratak
The Dark Knight Rises (2012)

U posljednjem dijelu Nolanove Dark Knight trilogije Batman se vraća u Gotham i uz pomoć Catwoman nastoji spasiti grad od misterioznog terorista Banea.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights