Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (25.11.)

HTV1 | 21:10 – Službene tajne
Official Secrets (2019)

Istinita priča o britanskoj zviždačici Katharine Gun koja je novinarima davala informacije o nezakonitoj špijunskoj operaciji NSA-e kojoj je cilj bio natjerati Vijeće sigurnosti UN-a da odobri odluku o invaziji na Irak 2003.

HTV1 | 23:45 – Ja, Tonya
I, Tonya (2017)

Istinita priča o kontroverznoj američkoj klizačici Tonyi Harding, dobitnici dvije olimpijske medalje, koja je sudjelovala u najvećem skandalu u povijesti umjetničkog klizanja.

SUBOTA (25.11.)

DomaTV | 19:55 – Milijunaš s ulice
Slumdog Millionaire (2008)

Siromašni mladić Jamal iznenađuje cijelu naciju kada uspije točno odgovoriti na svako pitanje u indijskoj verziji showa “Tko želi biti milijunaš?”. Kada ga optuže za varanje, Jamal policiji prepričava svoju životnu priču, pokazujući kako je znao odgovoriti na svako pitanje. Slumdog Millionaire je osvojio čak osam Oscara među kojima su i oni za najbolji film, režiju i scenarij.

RTL | 20:15 – Zatvorski blok 99
Brawl in Cell Block 99 (2017)

Brutalni triler o bivšem boksaču i dileru koji pokušava preživjeti u zatvoru.

HTV1 | 20:15 – 10 razloga zašto te mrzim
10 Things I Hate About You (1999)

Klasična Shakespeareova drama Ukroćena goropadnica postavljena u suvremenu srednju školu. Popularnoj Bianci obiteljsko pravilo zabranjuje izlaske s momcima dok njezina nepopularna starija sestra ne nađe udvarača. Bianca u očaju smišlja plan kako bi spojila Kat s njezinim muškim ekvivalentom – dečkom koji ima toliko lošu reputaciju da bi ga Kat mogla smatrati vrijednim svoje pažnje.

HTV3 | 20:25 – Moja besmrtna ljubav
Immortal Beloved (1994)

Kronika života Ludwiga van Beethovena i njegove bolne borbe s gubitkom sluha. Nakon Beethovenove smrti 1827., njegov pomoćnik Schindler traži misterioznu ženu koju poznati skladatelj u svojim ljubavnim pismima naziva “besmrtnom voljenom”. Dok Schindler rješava misterij, niz flashbackova otkriva Beethovenovu transformaciju iz strastvenog mladića u problematičnog glazbenog genija.

NEDJELJA (26.11)

DomaTV | 20:00 – Prljavi igraju prljavo
The Last Boy Scout (1991)

Akcijska komedija Tonyja Scotta u kojoj netko ubije striptizetu koju čuva privatni detektiv. Detektiv i striptizetin dečko kreću u istragu i otkrivaju da su u ubojstvo umiješani korumpirani političar i vlasnik sportskog tima.

HTV3 | 23:05 – Looper
Looper (2012)

U 2074. kada se mafija želi nekoga riješiti, metu šalje u prošlost gdje ga čeka plaćeni ubojica – netko poput Joea, koji jednog dana sazna da mafija želi ‘zatvoriti petlju’ tako što će na ubojstvo poslati Joea iz budućnosti.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights