Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (24.6.)

HTV1 | 20:10 – Tully
Tully (2018)

Marlo je neispavana i iscrpljena majka troje djece kojoj brat odluči unajmiti noćnu dadilju kako bi joj olakšao naporne dane. U početku neodlučna, Marlo se brzo poveže s pažljivom mladom dadiljom Tully koja je puna iznenađenja. Međutim, ipak nije sve tako idilično kako se isprva čini.

SUBOTA (25.6.)

HTV1 | 20:10 – Chicago
Chicago (2002)

Mjuzikl o dvije pjevačica kabareta osuđene za ubojstvo, koje se bore za naklonost glasovitog odvjetnika. Ovaj film je osvojio čak šest Oscara među kojima je i onaj za najbolji film.

RTL2 | 20:15 – Tri kralja
Three Kings (1999)

Po završetku Zaljevskoga rata, četiri američka vojnika namjeravaju ukrasti zlato koje je Sadam Husein opljačkao u Kuvajtu i sakrio u svoje pustinjske baze. U svojoj iznimno opasnoj pustolovini otkrivaju ljude koji očajnički trebaju njihovu pomoć te dolazi do dileme hoće li ukrasti zlato ili pomoći nedužnim civilima.

DomaTV | 22:00 – La La Land
La La Land (2016)

Radnja filma smještena je u suvremeni Los Angeles, no ozračje podsjeća na zlatnu eru Hollywooda i prati mladu ambicioznu glumicu te jazz pijanista koji se zaljube, a uz svoju ljubavnu priču pokušavaju realizirati i umjetničke snove. Ovaj mjuzikl bio je nominiran za Oscara u rekordnih 14 kategorija, a osvojio ih je 6 od kojih valja istaknuti nagradu za najboljeg redatelja kojom je Damien Chazelle sa 32 godine postao najmlađi dobitnik te nagrade.

NovaTV | 22:20 – Sedmorica veličanstvenih
The Magnificent Seven (2016)

Nakon što očajni građani zatraže njihovu pomoć, sedam neustrašivih muškaraca staje u obranu gradića Rose Creek.

HTV3 | 22:35 – Sid i Nancy
Sid and Nancy (1986)

Morbidna biografska priča o Sidu Viciousu, basistu britanske punk grupe Sex Pistols i njegovoj na propast osuđenoj vezi sa Amerikankom Nancy Spungen.

NEDJELJA (26.6.)

DomaTV | 19:55 – Vraćanje duga
Payback (1999)

Nakon uspješne pljačke azijske bande, Portera upuca njegov partner ostavljajući ga da umre dok on bježi s njegovom ženom. Porter preživi i nakon dužeg oporavka kreće u osvetu, tražeći ono što mu pripada.

HTV2 | 20:05 – Momci iz Brazila
The Boys from Brazil (1978)

Lovac na naciste u Paragvaju locira zloglasnog doktora Mengelea i njegove pomagače te otkriva zlokobnu i bizarnu zavjeru za ponovno rasplamsavanje Trećeg Reicha.

RTL | 20:10 – Brzi i žestoki 6
Fast & Furious 6 (2013)

U šestom dijelu ove popularne akcijske franšize pratimo Domica Torreta i njegovu ekipu koja se ponovno okuplja kako bi Hobbsu pomogla zaustaviti organizaciju ubojitih vozača plaćenika.

RTL | 22:45 – Logan
Logan (2017)

U budućnosti u kojoj su mutanti gotovo izumrli, ostarjeli i umorni Logan vodi miran život. Ali kada Laura, djevojčica mutantica koju progone znanstvenici, on njega zatraži pomoć, Logan kreće u posljednju bitku kako bi ju odveo na sigurno.

NovaTV | 22:55 – One su bombe
Bombshell (2019)

Istinita priča o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights