Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (23.7.)

NovaTV | 23:30 – Nestala
Gone Girl (2014)

Nick se nađe u središtu medijskog cirkusa nakon što postane glavni osumnjičenik za misteriozni nestanak svoje žene, čiji dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog naizgled besprijekornog braka.

HTV1 | 23:10 – Cijena istine
The Lincoln Lawyer (2011)

Matthew McConaughey glumi odvjetnika koji zastupa bogatog klijenta koji je optužen za ubojstvo. Ubrzo počinje sumnjati kako je njegov klijent zaslužan za puno više zločina.

SUBOTA (24.7.)

DomaTV | 19:55 – Oceanovih 12
Ocean’s Twelve (2004)

Danny Ocean dodaje novoga člana svojoj bandi te zajedno planiraju tri pljačke kojima će vratiti dug Terryju Benedictu kojega su pokrali u prvome filmu.

HTV1 | 20:10 – Sjećanja jedne gejše
Memoirs of a Geisha (2005)

Priča o mladoj japanskoj djevojci Sayuri, koju njezina osiromašena obitelj prodaje u salon za gejše kako bi ih podržala trenirajući i konačno postajući gejša.

RTL | 20:15 – Priča o igračkama 3
Toy Story 3 (2010)

Andy odlazi na fakultet i pritom daruje sve svoje igračke dječjem vrtiću. Društvo se upoznaje s novim prijateljima, no ubrzo im dosadi novo okruženje te počnu planirati bijeg. Treći Toy Story film osvojio je Oscare za najbolji animirani film i najbolju pjesmu.

HTV3 | 20:40 – Bilo jednom u Americi
Once Upon a Time in America (1984)

Epska priča u kojoj pratimo živote dvojice židovskih dječaka koji izrastaju u vodeće ličnosti njujorške mafije. Sergio Leone u svome posljednjem filmu u skoro četiri sata istražuje teme prijateljstva, ljubavi, požude, pohlepe, izdaje, gubitka i narušenih odnosa, paralelno s rastom mafije u američkom društvu.

RTL | 22:15 – Lažljivac
Liar Liar (1997)

Sin za rođendan zaželi da njegov otac, lažljivi odvjetnik, prestane lagati na jedan dan. Sinu se želja ostvari, a patološki lažljivac brzo otkriva da su mu usta, koja su mu do sada bila najveća prednost, sada postala najveća prepreka u privatnom i poslovnom životu.

HTV1 | 23:10 – Nemoguće
The Impossible (2012)

Film snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne obitelji tijekom tsunamija na Tajlandu 2004. godine.

NEDJELJA (25.7.)

RTL | 20:15 – Dvanaest žigosanih
The Dirty Dozen (1967)

Za vrijeme Drugog svjetskog rata buntovni vojni narednik dobiva zadatak sakupiti i borbenu jedinicu sastavljenu od okorjelih zatvorenika i osposobiti ih za težak tajni zadatak čiji je cilj ući i uništiti dvorac u okupiranoj Francuskoj u kojem se nalazi njemački stožer.

NovaTV | 22:05 – Obitelj Miller
We’re the Millers (2013)

Iskusni sitni diler prisiljen je unajmiti obitelj kako bi prokrijumčario dvije tone marihuane iz Meksika i izvukao se iz dugova.

DomaTV | 23:00 – Ono
It (2017)

Kada počnu nestajati djeca iz gradića Derryja u Maineu, grupa mladih prijatelja suočit će sa svojim najvećim strahovima kada privuku pažnju zlog klauna Pennywisea, čija povijest nasilja i ubojstava datira daleko u prošlost. It je adaptacija zastrašujućeg romana majstora horora – Stephena Kinga.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights