Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (22.7.)

RTL | 23:10 – Nemilosrdni gadovi
Inglourious Basterds (2009)

Radnja ovog ratnog filma Quentina Tarantina odvija se za vrijeme Drugog svjetskog rata u okupiranoj Francuskoj i prati mladu Židovku Shosannu koja ima slične planove kao i mala grupa židovskih vojnika iz Amerike koji su na misiji na ubiju Hitlera i cijeli nacistički vrh. Za ulogu glavnog negativca Hansa Lande Christoph Waltz nagrađen je Oscarom.

SUBOTA (23.7.)

DomaTV | 19:55 – Slučaj Richarda Jewella
Richard Jewell (2019)

Istinita priča o zaštitaru Richardu Jewellu koji postaje heroj nakon što spriječi bombaški napad na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. Međutim njegov život ubrzo postaje noćna mora kada u medije procuri da FBI upravo njega sumnjiči za napad.

RTL | 20:15 – Shrek
Shrek (2001)

Ogar Shrek s dosadnim magarcem kreće spasiti princezu kako bi natrag vratio svoju močvaru. Shrek je osvojio Oscara za najbolji animirani film.

RTL2 | 20:15 – Pobješnjeli Max 2
Mad Max 2: The Road Warrior (1981)

U postapokaliptičnoj australskoj pustoši, cinični lutalica Max Rockatansky pristaje pomoći maloj zajednici bogatoj benzinom da pobjegne od horde razbojnika.

HTV1 | 23:25 – Bez zakona
Lawless (2012)

Istinita priča o braći Bondurant koji su za vrijeme prohibicije u SAD-u zarađivali proizvodeći alkohol u šumama Virginije i njihovom žestokom sukobu s nemilosrdnim zamjenikom šerifa koji želi uništiti njihov ilegalan posao.

NEDJELJA (24.7.)

DomaTV | 20:00 – Zdrpi i briši
Snatch (2000)

Krimi komedija Guya Ritchieja o dvije isprepletene priče smještene u londonsko zločinačko podzemlje. U jednoj pratimo potragu za ukradenim dijamantom, a u drugoj boksačkog promotora koji se zamjeri nemilosrdnom gangstera.

HTV2 | 20:05 – Rocky 2
Rocky II (1979)

Rocky nevoljko pristaje na revanš s Apollom koji se ne može pomiriti s ishodom prvog meča te pričama kako je rezultat bio namješten.

NovaTV | 20:15 – Zločesti dečki
Bad Boys (1995)

Detektivi Mike Lowrey i Marcus Burnett štite svjedokinju ubojstva dok istražuju povezani slučaj heroina ukradenog iz prostorije za čuvanje dokaza u policijskoj postaji.

NovaTV | 22:35 – Interstellar
Interstellar (2014)

Sci-fi Christophera Nolana o grupi istraživača koji koriste crvotočinu u svemiru kako bi putovali kroz vrijeme i prostor i pronašli novi planet čime bi spasili ljude na Zemlji.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights