Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala

PETAK (22.4.)

HTV1 | 20:10 – Slatka mala tajna
A Simple Favor (2018)

Mlada mama Stephanie nastoji otkriti istinu iza iznenadnog nestanka svoje najbolje prijateljice Emily. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

SUBOTA (23.4.)

HTV3 | 20:10 – Jackie Brown
Jackie Brown (1997)

Krimi drama Quentina Tarantina o 44-godišnjoj stjuardesi koja postane ključan lik u sukobu između policije i trgovca oružjem.

NovaTV | 23:10 – Snajperist
American Sniper (2014)

Biografski film Clinta Eastwooda od Chrisu Kyleu, najubojitijem snajperistu u povijesti američke vojske. Nakon što je odradio četiri misije u Iraku, Chris se vraća kući ženi i djeci ali se teško privikava na normalan obiteljski život izvan bojišta.

HTV3 | 23:20 – Sin City
Sin City (2005)

Tri isprepletene priče o korupciji, prostituciji, serijskim ubojicama i pedofiliji u zloglasnome Sin Cityju. Film se prvo koncentrira na policajca koji želi spasiti mladu djevojku od silovanja. Druga je priča čovjeka koji će napraviti sve kako bi osvetio smrt djevojke s kojom je proveo nezaboravnu noć. U trećoj, jedan će se čovjek morati domisliti kako se riješiti tijela mrtvog policajca.

NEDJELJA (24.4.)

RTL2 | 20:15 – Iskupljenje u Shawshanku
The Shawshank Redemption (1994)

Nakon što je okrivljen za dvostruko ubojstvo supruge i njezinog ljubavnika, ugledni bankar Andy Dufresne započinje novi život u zatvoru Shawshank gdje koristi svoje računovodstvene vještine kako bi radio za pokvarenog upravitelja. Tijekom dugog boravka u zatvoru, Dufresneu se zbog njegova integriteta i osjećaja nade dive ostali zatvorenici, uključujući starijeg zatvorenika po imenu Red koji postaje Andyjev najbolji prijatelj. Ovaj, po mnogima najbolji film svih vremena, bio je nominiran za sedam Oscara i već je preko 10 godina najbolje ocijenjen film na IMDb-u.

DomaTV | 22:10 – Peti Element
The Fifth Element (1997)

Njujorški taksist igrom slučaja postane zaštitnik Leeloo, savršenog bića koje je jedina nada za spas čovječanstva od ultimativnog zla koje mu prijeti.

RTL | 22:50 – Jurski Park
Jurassic Park (1993)

Bogati poduzetnik na udaljenom otoku potajno stvara zabavni park u kojem se nalaze živi dinosauri kreirani iz prapovijesnog DNK. Prije otvaranja u park poziva tim stručnjaka i svoje unuke kako bi doživjeli park i pomogli smiriti zabrinute investitore. Međutim, park je sve samo ne zabavan kada se zbog kvara sigurnosni sustavi isključe i dinosauri oslobode. Ovaj klasik Stevena Spielberga osvojio je tri Oscara i pet godina bio film s najvećom zaradom u povijesti.

NovaTV | 23:10 – Mula
The Mule (2018)

Devedesetogodišnji vrtlar i veteran Korejskog rata ma rubu je bankrota te prihvaća čudan posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl shvaća da je zapravo postao mula koja prevozi drogu za meksički kartel.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights