Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (21.5.)

HTV1 | 20:10 – Nevjerna
Unfaithful (2002)

Napeta priča o bračnoj krizi sredovječnog para čiji se naizgled savršen život promijeni kada se Connie zaljubi u mlađeg muškarca, a kada je muž uhvati u sitnoj laži, u njemu se pobudi sumnja da je njegova idealna žena možda nevjerna.

RTL | 21:20 – Plaćenici 2
The Expendables 2 (2012)

Plaćenici se ponovno okupljaju za posao koji bi trebao biti laka zarada, ali kada jedan od njih bude ubijen na zadatku, njihova potraga za osvetom stavlja ih duboko u neprijateljski teritorij gdje se suprotstavljaju neočekivanoj prijetnji.

SUBOTA (22.3.)

RTL | 20:10 – Kingsman: Zlatni krug
Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kada sjedište Kingsmana bude uništeno, udružuju se sa Statesmanima, srodnom špijunskom agencijom u SAD-u kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

RTL2 | 20:15 – Zlato za odvažne
Kelly’s Heroes (1970)

Grupa vojnika se probija iza neprijateljskih linija kako bi se domogli njemačkog zlata.

NovaTV | 21:15 – Pravednik 2
The Equalizer 2 (2018)

Pravednik Robert McCall ponovno se upušta u osvetu nakon što mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti.

HTV3 | 23:30 – Klub boraca
Fight Club (1999)

Satirična crna komedija Davida Finchera o neispavanom uredskom radniku i karizmatičnom izrađivaču sapuna koji oforme podzemni klub boraca koji evoluira u nešto puno, puno više.

NovaTV | 23:45 – Sherlock Holmes
Sherlock Holmes (2009)

Uz vlastite ubojite vještine te legendarni intelekt, Sherlock Holmes i njegov partner Watson upustit će se u bitku kao nikad do sada kako bi zaustavili opasnog neprijatelja i otkrili smrtonosnu urotu koja prijeti uništenjem države.

NEDJELJA (23.5.)

DomaTV | 19:55 – Indiana Jones i Posljenji križarski pohod
Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

Nakon što njegov otac nestaje dok traži Sveti gral, Indiana Jones ponovno se nađe u borbi protiv nacista kako bi ih zaustavio u dobivanju moći Svetoga grala i kako bi spasio svoga oca.

RTL | 20:10 – Čuvaj me s leđa
The Hitman’s Bodyguard (2017)

Vrhunski tjelohranitelj dobio je novog klijenta, plaćenog ubojicu koji mora svjedočiti na Međunarodnom kaznenom sudu. Svoje razlike i prepirke iz prošlosti moraju ostaviti po strani i zajedno raditi na tome da na suđenje stignu na vrijeme.

HTV2 | 20:05 – J.F.K.
JFK (1991)

Istražitelj iz New Orleansa pokušava razotkriti tko stoji iza ubojstva Johna F. Kennedyja, a dokazi na koje nailazi vode ga sve do vrhova CIA-e, FBI, vojnih obavještajnih službi i mafije. Ovaj kontroverzni politički triler poznat je po svojoj odličnoj glumačkoj postavi koju čini čak sedam dobitnika Oscara.

RTL2 | 20:15 – Godišnji odmor snova
National Lampoon’s Vacation (1983)

Clark Griswold i obitelj odlaze na zasluženi godišnji odmor u zabavni park Walley World vozeći se Amerikom pomno isplaniranim putem, ali od samoga početka sve ide naopako.

DomaTV | 22:10 – Vitez tame
The Dark Knight (2008)

Batman nastavlja svoju borbu protiv kriminala i korupcije u Gothamu ali na put mu staje misteriozni Joker – anarhistični genijalac koji uživa u kaosu koji stvara i najteži je protivnik Batmana i Gothama do sada. Za svoju maestralnu izvedbu Heath Ledger posthumno je nagrađen Oscarom.

NovaTV | 23:00 – Mula
The Mule (2018)

Devedesetogodišnji vrtlar i veteran Korejskog rata ma rubu je bankrota te prihvaća čudan posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl shvaća da je zapravo postao mula koja prevozi drogu za meksički kartel.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights