Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (21.10.)

HTV1 | 21:10 – Pakao na horizontu
Deepwater Horizon (2016)

Film temeljen na istinitoj priči o eksploziji naftne bušotine British Petroleuma koja je dovela do tromjesečnog izlijevanja nafte i jedne od najvećih ekoloških katastrofa u povijesti.

SUBOTA (22.10.)

HTV3 | 20:00 – Crvene cipelice
The Red Shoes (1948)

Mlada balerina u usponu nađe se rastrgana između čovjeka kojega voli i težnje da postane primabalerina.

RTL2 | 20:15 – Bratstvo lopova
Den of Thieves (2018)

Sukob između iskusnih pljačkaša koji planiraju naizgled nemoguću pljačku Banke federalnih rezervi i elitne policijske jedinice koja ih nastoji zaustaviti.

RTL | 20:15 – Nož u leđa
Knives Out (2019)

Detektiv istražuje smrt patrijarha ekscentrične i disfunkcionalne obitelji.

HTV1 | 22:45 – Savršena formula
Limitless (2011)

Uz pomoć misteriozne supstance koja oslobađa sve potencijale njegovog mozga i daje mu nevjerojatne sposobnosti, neuspješni pisac postaje savršena verzija samoga sebe. Život mu se pretvara u uspjeh za uspjehom, ali njegov uspjeh istovremeno zapne za oko ljudima koji su spremni na sve ne bi li se dočepali njegove zalihe tog čudesnog lijeka.

RTL | 22:50 – Bourneova nadmoć
The Bourne Supremacy (2004)

Nakon što ga okrive za CIA-inu operaciju koja je pošla po zlu, Jason Bourne mora se suočiti sa svojom tajanstvenom prošlošću.

NEDJELJA (23.10.)

HTV1 | 20:15 – Robin Hood: Princ lopova
Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

Nakon što doživi tiraniju šerifa koji mu je ubio oca, Robin Hood bježi u šumu Sherwood gdje se pridružuje bandi prognanih seljaka i postaje im vođa.

NovaTV | 22:50 – Početak
Inception (2010)

Dominic Cobb je profesionalni lopov koji obavlja poslove industrijske špijunaže koristeći eksperimentalnu tehnologiju koja mu omogućava ulazak u podsvijest svojih meta. Nakon što mu je ponuđena prilika da mu se izbriše kriminalna povijest i da se vrati svom starom životu on pristaje na naizgled nemogući zadatak, usađivanje, odnosno umetanje tuđe ideje u podsvijest svoje mete. Ovaj inovativni sci-fi Christophera Nolana nagrađen je sa četiri Oscara.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights