Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (21.1.)

HTV1 | 20:10 – Pirati s Kariba: Na kraju svijeta
Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007)

Kako bi spasili Kapetana Jacka, Will Turner i Elizabeth Swan ujedinjuju snage sa bivšim neprijateljem, Kapetanom Barbossom.

SUBOTA (22.1.)

HTV3 | 20:05 – M
M (1931)

Nakon što shvate da ga policija ne može uhvatiti, u lov na psihopata koji siluje i ubija djevojčice pridružuju se i ostali kriminalci.

NovaTV | 22:05 – Zločesti dečki
Bad Boys (1995)

Detektivi Mike Lowrey i Marcus Burnett štite svjedokinju ubojstva dok istražuju povezani slučaj heroina ukradenog iz prostorije za čuvanje dokaza u policijskoj postaji.

DomaTV | 21:30 – Bande New Yorka
Gangs of New York (2002)

1862. godine Amsterdam Vallon se vraća u Five Points područje New Yorka, tražeći osvetu protiv Billa the Butchera, čovjeka koji mu je 16 godina ranije ubio oca u krvavoj borbi za teritorij. Ovaj film Martina Scorsesea bio je nominiran za čak deset Oscara.

HTV1 | 22:55 – Tragovi u snijegu
Wind River (2017)

Iskusni lovac pomaže mladoj FBI agentici koja u zabačenom indijanskom rezervatu traga za ubojicom mlade djevojke.

NEDJELJA (23.1.)

HTV2 | 20:05 – Za dolar više
For a Few Dollars More (1965)

Drugi dio dolarske trilogije majstora špageti-vesterna, Sergia Leonea. Dvojica iskusnih lovaca na glave udružuju snage i kreću u potragu za zloglasnim El Indiom za kojim je raspisana tjeralica i bogata nagrada.

NovaTV | 20:15 – Aquaman
Aquaman (2018)

Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

RTL2 | 20:15 – Sirove strasti
Basic Instinct (1992)

Detektiv Nick Curran preuzima slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba. Glavna osumnjičena za ubojstvo je atraktivna spisateljica napetih trilera Catherine Tramell. Detektiv Nick ne uspijeva se oduprijeti privlačnoj i zavodljivoj spisateljici te se s njom upušta u ljubavnu avanturu.

RTL | 22:10 – Lažljivac
Liar Liar (1997)

Sin za rođendan zaželi da njegov otac, lažljivi odvjetnik, prestane lagati na jedan dan. Sinu se želja ostvari, a patološki lažljivac brzo otkriva da su mu usta, koja su mu do sada bila najveća prednost, sada postala najveća prepreka u privatnom i poslovnom životu.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights