Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (20.5.)

HTV1 | 23:25 – Kill Bill 2
Kill Bill: Vol. 2 (2004)

Beatrix “The Bride” Kiddo nastavlja svoju potragu za osvetom protiv svog bivšeg šefa i ljubavnika Billa, povučenog izbacivača Budda i podmukle, jednooke Elle.

NovaTV | 23:30 – Pripravnik
The Intern (2015)

Simpatična komedija o 70-godišnjem Benu koji se osjeća beskorisno u mirovini te se zaposli kao pripravnik u uredništvu modnog časopisa koji vodi Anne Hathaway.

SUBOTA (21.5.)

DomaTV | 19:55 – Sedam duša
Seven Pounds (2008)

Bivši inženjer kojeg izjeda mračna tajna iz njegove prošlosti, kreće na nevjerojatno putovanje u potrazi za iskupljenjem, zauvijek mijenjajući živote sedmero potpunih stranaca.

RTL2 | 20:15 – Matrix Reloaded
The Matrix Reloaded (2003)

Neo, Trinity i Morpheus nastavljaju voditi pobunu protiv vojske strojeva, oslobađajući svoj arsenal izvanrednih vještina i oružja protiv sustavnih snaga represije i eksploatacije.

HTV3 | 20:25 – Toni Erdmann
Toni Erdmann (2016)

Šaljivi otac pokušava se ponovno povezati sa svojom kćeri radoholičarkom stvarajući nečuveni alter ego i predstavljajući se kao životni trener njenog šefa.

DomaTV | 22:00 – Tužna veza
Blue Valentine (2010)

Ryan Gosling i Michelle Williams glume u romantičnoj drami o dvoje ljudi koji se strastveno zaljube u svojim ranim dvadesetima, a zatim se, šest godina poslije, moraju suočiti s problemima u braku.

RTL | 22:20 – Kako se riješiti šefa?
Horrible Bosses (2011)

Trojica prijatelja planiraju ubiti svoje grozne šefove kada shvate da im oni stoje na putu sreće.

HTV1 | 23:05 – Vuk s Wall Streeta
The Wolf of Wall Street (2013)

Film je temeljen na istinitoj priči o životu brokera Jordana Belforta, od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom. Film je bio nominiran za pet Oscara, uključujući nominacije za DiCaprija i Scorsesea kojima je ovo bila peta kolaboracija.

HTV3 | 23:25 – Victoria
Victoria (2015)

Mlada Španjolka Victoria otkriva da je njezin flert s lokalnim tipom u Berlinu potencijalno smrtonosan kada njihov noćni izlazak s njegovim prijateljima otkrije opasnu tajnu. Ovaj film je poseban po tome što je cijeli snimljen u jednom kadru.

NEDJELJA (22.5.)

HTV2 | 20:05 – Ničija budala
Nobody’s Fool (1994)

Iako se bliži mirovini, Sully je vječiti dječak koji je napustio obitelj i mir pronašao kao podstanar kod stare gospođe Beryl. Nesposoban za preuzimanje odgovornosti, Sully je zapravo usamljenik okružen ljudima koji očajnički trebaju njegovu prisutnost i kojima ne može pomoći. Uloga Sullyja je Paulu Newmanu donijela devetu nominaciju za Oscara.

RTL | 20:15 – Majstori iluzije
Now You See Me (2013)

FBI agenti prate grupu iluzionista koji pljačkaju banke tijekom svojih izvedbi, a publiku nagrađuju ukradenim novcem.

NovaTV | 23:05 – Zavedi me ako možeš
Long Shot (2019)

Iskre krenu frcati kada se novinar Fred Flarsky sretne s Charlotte Field, svojom bivšom dadiljom u koju je bio zaljubljen. Charlotte je sada popularna američka političarka koja se planira kandidirati za predsjednicu te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Ubrzo se zaljubi u otkačenog Freda koji preokrene cijeli njezin svijet naopako ali shvaća da bi ta veza mogla naškoditi njezinoj političkoj karijeri.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights