Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (2.9.)

HTV1 | 20:10 – Dobra godina
A Good Year (2006)

Max Skinner je iznimno je uspješan stručnjak za investicije koji nema vremena za život izvan posla. Kada njegov otuđeni ujak umre, Max naslijedi vinograd u Francuskoj gdje je odrastao kao dijete, a prva mu je misao da ga proda što je brže moguće. Međutim, nakon što neplanirano provede vrijeme u vinogradu, otkrije dio sebe koji je izgubio te doživi romansu i novu ljubav s prelijepom Francuskinjom koja mu zauvijek promijeni život.

NovaTV | 22:45 – Da Vincijev kod
The Da Vinci Code (2006)

Ubojstvo u Louvreu i tragovi u Da Vincijevim slikama dovode do otkrića vjerske misterije koju tajno društvo štiti dvije tisuće godina, a koja bi mogla uzdrmati temelje kršćanstva.

SUBOTA (3.9.)

NovaTV | 20:15 – Pravednik
The Equalizer (2014)

Bivši specijalac vraća se iz mirovine i koristi svoje vještine kako bi zaštitio nemoćne od onih koji ih nemilosrdno i brutalno napadaju.

DomaTV | 21:50 – Brooklyn bez majke
Motherless Brooklyn (2019)

Lionel Essrog, usamljeni privatni detektiv s Touretteovim sindromom, pokušava riješiti ubojstvo svog mentora i najboljeg prijatelja, naoružan samo maglovitim tragovima i snagom svog opsesivnog uma. Osim što glumi glavnu ulogu, Edward Norton je film režirao i napisao je scenarij.

HTV3 | 21:50 – Dva dana, jedna noć
Two Days, One Night (2014)

Potresna priča o divljem kapitalizmu i očajnoj mladoj ženi koja ima jedan vikend da uvjeri svoje radne kolege da se odreknu bonusa ne bi li ona zadržala svoj posao.

RTL | 22:15 – Izazivač: Le mans ’66
Ford v Ferrari (2019)

Vizionarski dizajner automobila Carroll Shelby i neustrašivi vozač Ken Miles bore se protiv korporativnih uplitanja i zakona fizike kako bi napravili revolucionarni trkaći automobil za Ford i porazili Ferrari na utrci 24 sata Le Mansa 1966. godine.

HTV1 | 23:30 – Stoker
Stoker (2013)

Nakon smrti Indijina oca, njezin stric, za kojega nije ni znala da postoji, dođe živjeti s njom i njezinom nestabilnom majkom. India posumnja da ovaj tajanstveni, šarmantni čovjek ima skrivene motive, ali ubrzo postane očarana njime.

NEDJELJA (4.9.)

DomaTV | 19:55 – Dan nezavisnosti
Independence Day (1996)

Radnja je postavljena u bliskoj budućnosti neposredno prije američkog Dana neovisnosti, kada Zemlju iznenada napadnu vanzemaljci s ciljem uništenja čovječanstva. Pratimo napore grupe likova – uključujući marinskog zrakoplovaca, znanstvenika i američkog predsjednika koji organiziraju otpor napadačima.

RTL2 | 20:15 – Tri kralja
Three Kings (1999)

Po završetku Zaljevskoga rata, četiri američka vojnika namjeravaju ukrasti zlato koje je Sadam Husein opljačkao u Kuvajtu i sakrio u svoje pustinjske baze. U svojoj iznimno opasnoj pustolovini otkrivaju ljude koji očajnički trebaju njihovu pomoć te dolazi do dileme hoće li ukrasti zlato ili pomoći nedužnim civilima.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights