Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (2.7.)

RTL | 21:05 – U dobru i zlu
Silver Linings Playbook (2012)

Nakon boravka u mentalnoj instituciji bivši učitelj upoznaje misterioznu djevojku sa sličnim problemima. Standardno dobar ansambl Davida O. Russela čine Bradley Cooper, Robert De Niro i Jennifer Lawrence koja je za svoju ulogu osvojila Oscara.

RTL | 23:25 – Sirove strasti
Basic Instinct (1992)

Detektiv Nick Curran preuzima slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba. Glavna osumnjičena za ubojstvo je atraktivna spisateljica napetih trilera Catherine Tramell. Detektiv Nick ne uspijeva se oduprijeti privlačnoj i zavodljivoj spisateljici te se s njom upušta u ljubavnu avanturu.

SUBOTA (3.7.)

RTL2 | 20:15 – Wyatt Earp
Wyatt Earp (1994)

Biografski film o Wyattu Earpu, legendi Divljega Zapada rastrganoj između svojih želja i obaveza prema obitelji. Pratimo turbulentne godine kada Earp napušta spokojan obiteljski život i upušta se u avanture Divljeg zapada, gdje vlada bezakonje, a Earp odrasta od nevinog dječaka do mladog pustolova i konačno do neslomljivog pravednika te postaje jedna od najvećih legendi Divljeg zapada.

RTL | 22:00 – Velika gužva u Kineskoj četvrti
Big Trouble in Little China (1986)

Akcijska sci-fi komedija u kojoj Jack Burton pomaže spasiti prijateljevu zelenooku zaručnicu od bandita u kineskoj četvrti San Francisca. Oni odlaze u tajanstveni podzemlje ispod kineske četvrti gdje se suočavaju s drevnim čarobnjakom po imenu David Lo Pan, koji traži da se žena sa zelenim očima uda za njega kako bi ga oslobodila od stoljetne kletve.

NovaTV | 23:40 – Čuvari galaksije
Guardians of the Galaxy (2014)

Nakon krađe tajanstvene kugle u dalekom svemiru, Peter Quill postane glavna meta zlikovca Ronana the Accusera koji silno želi tu kuglu koja sadrži nevjerojatnu moć. Quill okuplja tim svemirskih odmetnika poznatih pod nazivom Guardians of the Galaxy kako bi pobijedio Ronana i spasio galaksiju.

NEDJELJA (4.7.)

DomaTV | 19:55 – Sakupljač kostiju
The Bone Collector (1999)

Nepokretni forenzičar i predana policajka zajedno istražuju zagonetni slučaj ubojstava serijskog ubojice koji terorizira New York.

RTL | 20:15 – Zločesti dečki 2
Bad Boys II (2003)

Dva ekscentrična policajca iz Odjela za narkotike dobili su novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju.

DomaTV | 21:55 – Babel
Babel (2006)

Četiri priče smještene u Maroko, Meksiko, Japan te Sjedinjene Američke Države počinju jednim pucnjem i tragedijom koja pogađa američki bračni par na odmoru u pustinji Maroka. Ova multi-narativna drama zaokružuje Iñárrituovu “trilogiju smrti”, koja osim ovog filma uključuje filmove Amores Perros i 21 Grams.

HTV2 | 22:10 – Posljednji Mohikanac
The Last of the Mohicans (1992)

Hawkeye je bijeli Englez kojega su odgojili Mohikanci, članovi umirućeg indijanskog plemena koji žive u miru zajedno s britanskim kolonistima. Kada za vrijeme francusko-indijskog rata odluče spasiti otete kćeri britanskog pukovnika, Hawkeye i njegov brat Uncas postanu dio vojnog sukoba u kojemu nisu htjeli sudjelovati.

NovaTV | 23:00 – Anđeli i demoni
Angels & Demons (2009)

Harvardski simbolist Robert Langdon surađuje s nuklearnom fizičarkom kako bi riješio ubojstvo njezinog oca i spriječio teroristički napad na Vatikan.

RTL | 22:55 – Igre gladi
The Hunger Games (2012)

Katniss Everdeen dobrovoljno zauzima mjesto svoje mlađe sestre u Igrama gladi: televizijskom natjecanju u kojem su nasumce izabrana dva tinejdžera iz svakog od dvanaest okruga Panema koji će se boriti do smrti.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights