Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (2.4.)

HTV2 | 20:05 – Invictus
Invictus (2009)

Redatelj Clint Eastwood donosi nam istinitu priču o Nelsonu Mandeli koji je kao predsjednik Južne Afrike pokušao ujediniti svoju rasno podijeljenu zemlju kroz univerzalni jezik – sport. Mandela se obraća Francoisu Pienaaru, kapetanu južnoafričke ragbi momčadi kako bi okupio rasno pomiješanu momčad koja će pokušati osvojiti svjetsko prvenstvo u ragbiju koje se 1995. održava u njihovoj zemlji.

RTL | 23:15 – Lov na zeleni dijamant
Romancing the Stone (1984)

Spisateljica romana i pustolov se udružuju kako bi spasili otetu sestru i pronašli blago.

SUBOTA (3.4.)

DomaTV | 19:55 – Istinite laži
True Lies (1994)

U ovoj akcijskoj komediji Jamesa Camerona, Arnold Schwarzenegger je tajni agent koji svoj posao krije od žene od koje se polako udaljava i za koju sumnja da ga vara. Prisiljen je otkriti svoj tajni identitet nakon što on i žena postanu žrtve otmice istih terorista koje on pokušava zaustaviti.

RTL | 22:00 – Everest
Everest (2015)

Priča temeljena na nevjerojatnom istinitom događaju i čudesnoj borbi za život članova dvije planinarske ekspedicije, koji su se 1996. našli usred snažne snježne oluje na vrhu Mount Everesta.

DomaTV | 22:20 – Gran Torino
Gran Torino (2008)

Clint Eastwood koji je film i režirao, glumi mrzovoljnog ratnog veterana koji ponovno pronađe svrhu u životu nakon što susjedstvo obrani od lokalne bande.

NovaTV | 22:40 – Vozač
Baby Driver (2017)

Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

NEDJELJA (4.4)

DomaTV | 19:55 – Ben-Hur
Ben-Hur (1959)

Epska priča o židovskom princu Ben-Huru koji se zaklinje na osvetu nakon što završi kao rob na rimskom brodu, zbog prijatelja koji ga je lažno optužio za zločin iako je Ben-Hur nevin. Ben-Hur je za vrijeme snimanja bio najskuplji film svih vremena, a ubrzo je postao film s drugom najvećom zaradom na kino blagajnama u povijesti. Osvojio je rekordnih 11 Oscara među kojima su i oni za najbolji film, redatelja, te glavnu i sporednu mušku ulogu.

NovaTV | 20:15 – Pasija
The Passion of the Christ (2004)

Dramatičan prikaz posljednjih dvanaest sati života Isusa Krista u režiji Mela Gibsona.

HTV1 | 22:30 – Sjever Sjeverozapad
North by Northwest (1959)

Triler Alfreda Hitchcocka o marketinškom stručnjaku koji se nađe u opasnosti nakon što ga strani špijuni zamjene za tajnog agenta.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights